Νέο μικρό SUV Hyundai Carlino βασισμένο πάνω στο Hyundai i20!

Τις προθέσεις της Hyundai για ένα μικρό μελλοντικό SUV μας αποκαλύπτει το πρωτότυπο Carlino.
Η Hyundai παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Δελχί το νέο πρωτότυπο Carlino, το οποίο μας αποκαλύπτει ένα νέο μελλοντικό μικρό SUV της εταιρείας.

Το Carlino δεν παραπέμπει σε κανένα άλλο Hyundai
σχεδιαστικά, διαθέτοντας ένα τετραγωνισμένο αμάξωμα.
Σύμφωνα με τα λίγα στοιχεία που συνοδεύουν την αποκάλυψή του, το Carlino αποτελεί δημιούργημα του Σχεδιαστικού Κέντρου της Hyundai στη Νότια Κορέα. Το μήκος του βρίσκεται κάτω από τα 4 μέτρα και η πλατφόρμα στην οποία βασίζεται είναι ίδια με αυτή του μικρού Hyundai i20.

Αισθητικά, το Carlino δεν μοιάζει με κανένα Hyundai που γνωρίζουμε, έχοντας ένα τετραγωνισμένο αμάξωμα με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, αλλά και μια νέα μάσκα με αρκετό χρώμιο. Ξεχωρίζουν επίσης τα μακρόστενα φωτιστικά σώματα στο εμπρόσθιο μέρος, μαζί με τον τονισμένο προφυλακτήρα.

Στο πλάι, το Hyundai Carlino διακρίνεται για τις αντικριστικά ανοιγόμενες πόρτες του, ενώ πίσω χαρακτηρίζεται από τα τετραγωνισμένα φωτιστικά σώματα και την αντίστοιχη σχεδίαση του προφυλακτήρα.

Σε ό,τι αφορά στα σχέδια παραγωγής του, η Hyundai προς το παρόν δεν ανακοινώνει το τι μέλλει γενέσθαι με το πρωτότυπο, ωστόσο είναι σίγουρο ότι θα το δούμε στην παραγωγή μέσα στην επόμενη διετία, τουλάχιστον για την αγορά της Ινδίας.

Πηγή: IndianAutosBlog
TAG