Ανανεωμένο Hyundai Santa Fe με φρέσκο design και περισσότερη τεχνολογία

Πιο δυναμικό και μοντέρνο design για το Hyundai Santa Fe, που συνεχίζει αποκλειστικά με υψηλού κυβισμού κινητήρες.
Στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Σικάγο η Hyundai παρουσίασε την ανανεωμένη γενιά του μεσαίου SUV Santa Fe, η οποία δίνει έμφαση στο φρεσκάρισμα της εμφάνισης, αλλά και στον τονισμό των στοιχείων τεχνολογίας του αυτοκινήτου.

Νέα συστήματα infotainment, αλλά και περισσότερη
τεχνολογία ασφαλείας για το ανανεωμένο Santa Fe.
Η ανανέωση αφορά τόσο στις «απλές» εκδόσεις του Santa Fe, όσο και στο Santa Fe Sport και περιλαμβάνει μια νέα εμπρόσθια γρίλια, αλλαγμένα φωτιστικά εμπρός και πίσω, νέα LED φώτα ημέρας, αλλά και αναβαθμισμένες επενδύσεις στο εσωτερικό με ασημί λεπτομέρειες.

Παράλληλα, η Hyundai προσφέρει διευρυμένες επιλογές συνδεσιμότητας για το σύστημα infotainment του Santa Fe, ενώ ενισχύονται και τα συστήματα ασφαλείας του με την προσθήκη Αυτόματου φρεναρίσματος με αναγνώριση πεζού, Ειδοποίηση ακούσιας εξόδου από τη λωρίδα κίνησης, «έξυπνου» cruise control κ.λπ.

Στους κινητήρες του, παραμένουν τα μοτέρ 2,4 λίτρων 185 ίππων και 2,0 λτ. turbo με 245 ίππους (Santa Fe Sport), που συνδυάζονται με προσθιοκίνητες ή τετρακίνητες εκδόσεις. Για την 7θέσια επιλογή, υπάρχει ένας 3,3 λίτρων V6 βενζινοκινητήρας 290 ίππων. Όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Ολοκληρώνοντας με την ανανέωση, να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά το Hyundai Santa Fe θα διαθέτει το νέο Drive Mode σύστημα, που προσφέρει τρεις επιλογές οδήγησης, Sport, Eco και Normal.
TAG