Η πρώτη εικόνα της νέας Mercedes C-Class Cabrio

Προ των πυλών είναι η νέα C-Class Cabrio και η Mercedes μας δίνει μια πρώτη γεύση για το νέο της μοντέλο.
Η Mercedes μας προετοιμάζει για την πρώτη C-Class Cabrio της ιστορίας που θα δούμε στις αρχές Μαρτίου στην Έκθεση της Γενεύης, δίνοντας στη δημοσιότητα μια πρώτη εικόνα-σκίτσο του νέου μοντέλου.

Η νέα Mercedes C-Class Cabrio θα βασιστεί πάνω στην νεότερη γενιά της C-Class Coupe, αντικαθιστώντας τη μεταλλική της οροφή με ηλεκτρικά ανοιγόμενη υφασμάτινη.

Στο επίσημο σκίτσο που δόθηκε στη δημοσιότητα, διακρίνουμε τα ίδια πίσω φωτιστικά με αυτά της C-Class Coupe, χωρίς αλλαγές γενικότερα στη σχεδίαση του πίσω τμήματος, αλλά και τη διατήρηση του 4θέσιου εσωτερικού.

Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα στοιχεία της, οι κινητήρες της νέας Mercedes C-Class Cabrio θα έρθουν από τη C-Class Coupe, ξεκινώντας από την C 180 με 1,6 turbo 156 ίππων και καταλήγοντας στην κορυφαία Mercedes-AMG C63 S με 510 ίππους.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η παρουσία των συστημάτων AIRSCARF (θέρμανση στον αυχένα από τα προσκέφαλα) και AIRCAP (φροντίζει ώστε να μην ενοχλεί ο αέρας στο εσωτερικό, σε ταξίδι με ανοικτή οροφή), που χρησιμοποιεί η Mercedes σε όλα της τα κάμπριο.

Περισσότερα για το νέο γερμανικό μοντέλο θα γνωρίζουμε μέχρι το επίσημο λανσάρισμά του στην Έκθεση της Γενεύης την 1η Μαρτίου.
TAG