Με νέο look το Ram Power Wagon για extreme off-road

Πιο δυναμικό design για το κορυφαίο Ram Power Wagon, που μπορεί να κινηθεί και στα πιο δύσβατα εδάφη.
Η αμερικάνικη Ram ανανεώνει κυρίως στο αισθητικό κομμάτι το κορυφαίο της pick-up Power Wagon, αφήνοντας αναλλοίωτες τις μεγάλες εκτός δρόμου δυνατότητές του.

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του Power Wagon ξεχωρίζει
η μεγάλη απόσταση από το έδαφος των 350 χλστ.
Ουσιαστικά, οι αλλαγές αφορούν στη νέα μαύρη ματ εμπρόσθια μάσκα, γρίλια και προφυλακτήρα, μαζί με τους ανασχεδιασμένους καθρέπτες, τον πίσω προφυλακτήρα και τους νέους μαύρους τροχούς. Αλλαγμένα είναι και τα εξωτερικά αυτοκόλλητα.

Στο εσωτερικό, το νέο Ram Power Wagon διαθέτει νέες επενδύσεις καθισμάτων, μαζί με καινούργια οθόνη για το σύστημα infotainment και νέα όργανα και διακόπτες για τον κλιματισμό.

Στα υπόλοιπα στοιχεία του αμερικάνικου pick-up, η Ram διατηρεί τον ίδιο 6,4 λίτρων V8 Hemi βενζινοκινητήρα των 416 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται αποκλειστικά με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Αναλλοίωτες παραμένουν και οι εκτός δρόμου δυνατότητες του Ram Power Wagon, με την εκτός δρόμου ανάρτηση, την αυξημένη κατά 5 εκατοστά απόσταση από το έδαφος (συνολικά 350 χλστ.) και τη δυνατότητα περάσματος από υδάτινα σημεία ύψους έως και 76 εκατοστών.
TAG