Νέο βασικό Lada Priora Standard με τιμή μόλις 4.400 ευρώ!

Η νέα έκδοση του Lada Priora διαθέτει μόνο τα... απαραίτητα, όντας ένα από τα πιο φθηνά αυτοκίνητα της εποχής στη Ρωσία.
Θέλοντας να αντιμετωπίσει την κρίση που μαστίζει την αγορά αυτοκινήτου στη Ρωσία και την στροφή του αγοραστικού κοινού προς πιο φθηνά αυτοκίνητα, η Lada θα βάλει στην παραγωγή μια νέα βασική έκδοση του σεντάν Priora, που θα κοστίζει μόνο 4.400 ευρώ.

Το νέο Lada Priora Standard συνδυάζεται με βενζινοκινητήρα
1,6 λίτρων με 87 ίππους και 5άρι μηχανικό κιβώτιο.
Η νέα έκδοση του Priora ονομάζεται «Standard» και, σύμφωνα με τη Lada, περιλαμβάνει μόνο συγκεκριμένα εξοπλιστικά στοιχεία, όπως αερόσακο οδηγού, βάσεις ISOFIX για παιδικά καθίσματα, ABS, τιμόνι με υποβοήθηση και φώτα ημέρας.

Οι τροχοί του βασικού αυτού Priora είναι 13 ιντσών, ενώ ο κινητήρας του είναι ένας ατμοσφαιρικός 8βάλβιδος 1.600άρης βενζινοκινητήρας με 87 ίππους, που συνδυάζεται με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Το νέο Lada Priora Standard θα ξεκινήσει την παραγωγή του τον ερχόμενο Μάρτιο και, σύμφωνα πάντα με τη Lada, εκτός από τους ιδιώτες, θα στοχεύσει και σε διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες και οργανισμούς που αναζητούν ένα φθηνό και αξιόπιστο αυτοκίνητο.

Περισσότερα για το Lada Priora μπορείτε να δείτε εδώ.
TAG