Η Renault αποκαλύπτει τις 2 πρώτες φωτογραφίες του νέου Scenic

Το Renault Scenic 4ης γενιάς χαρακτηρίζεται από τη μοντέρνα σχεδίασή του, με στοιχεία που παραπέμπουν και σε crossover μοντέλα.
Συμπληρώνοντας ακριβώς 20 χρόνια από την πρώτη γενιά του Scenic, η Renault ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει την επόμενη εβδομάδα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης την 4η γενιά του πολυχρηστικού (MPV) της μοντέλου, δείχνοντάς μας ήδη τις 2 πρώτες επίσημες εικόνες του.

Οι turbo κινητήρες του νέου Scenic, αναμένεται να ξεκινούν
από τα 1,2 λίτρα στη βενζίνη και τα 1,5 λίτρα στο diesel.
Το νέο Scenic, όπως φαίνεται και στις επίσημες εικόνες, αποκτά μια πιο μοντέρνα παρουσία, που επηρεάζεται από αυτή του πρωτότυπου R-Space του 2011, αλλά και από τη νεότερη σχεδιαστική φιλοσοφία της Renault.

Ξεχωρίζουν οι πολλές καμπύλες, το μεγάλο σήμα της Renault στη μάσκα και τα εμπρόσθια LED φωτιστικά, τα πολλαπλά πλαϊνά τζάμια, αλλά και στοιχεία όπως οι μικροί πρόβολοι εμπρός-πίσω και η υψηλότερη απόσταση από το έδαφος που χαρίζουν μια αύρα από crossover.

Στα τεχνικά και μηχανικά στοιχεία του μοντέλου, η Renault τηρεί προς το παρόν σιγήν ιχθύος, όμως σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, γνωρίζουμε ότι θα υπάρξουν δύο εκδόσεις του μοντέλου, το 5θέσιο Scenic και το 7θέσιο Grand Scenic.

Παράλληλα, είναι σίγουρο ότι η γκάμα των κινητήρων του θα προέλθει από αυτούς του νέου Renault Megane, το οποίο διαθέτει turbo μοτέρ βενζίνης 1,2 και 1,6 λίτρων από 100 έως 205 ίππους, αλλά και diesel στα 1,5 και 1,6 λτ. με 90 έως 165 άλογα.

Περισσότερα σε κάθε περίπτωση για το νέο Renault Scenic θα γνωρίζουμε την επόμενη εβδομάδα.
TAG