Έρχεται το πρώτο μικρό SUV της VW!

Μικρότερο από το Tiguan, το νέο μικρό SUV της VW θα παρουσιαστεί σε πρωτότυπη μορφή στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.
Η VW έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη φωτογραφία ενός νέου πρωτότυπου SUV, που θα μας παρουσιάσει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου, προαναγγέλοντάς μας το πρώτο μικρό SUV της γερμανικής μάρκας.

Το νέο SUV που θα μας δείξει η VW την επόμενη εβδομάδα στη Γενεύη, θα έρθει για να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το Opel Mokka και το Renault Captur. Θα έχει μικρότερες διαστάσεις από το Tiguan και θα είναι το αρχικό SUV μοντέλο της εταιρείας στη γκάμα.

Στη Γενεύη βέβαια, θα δούμε το νέο μικρό SUV σε πρωτότυπη μορφή, με την εταιρεία να μη δίνει προς το παρόν άλλη πληροφορία στη δημοσιότητα. Αυτό ωστόσο που τονίζεται στο μικρό κείμενο που συνοδεύει την επίσημη φωτογραφία, είναι ότι στο εσωτερικό του, το νέο compact SUV της VW δεν θα έχει σχεδόν καθόλου διακόπτες, έναντι ψηφιακών οθονών.

Για το αμάξωμά του, η πρώτη φωτογραφία μας αποκαλύπτει ένα αρκετά επιθετικό εμπρόσθιο τμήμα, με χαρακτηριστικά τετραγωνισμένα φώτα ημέρας, ωστόσο και σε κάθε περίπτωση, περισσότερα για το νέο μοντέλο θα γνωρίζουμε μετά την επίσημη πρώτη του στην Έκθεση Αυτοκινήτου τη Γενεύης την ερχόμενη εβδομάδα.
TAG