Βελτιωμένη Mercedes C63 Coupe AMG με εμφάνιση... δυναμίτη!

Η Liberty Walk παραμένει στην κορυφή των βελτιωτικών εταιρειών στον τομέα της αναβάθμισης της εμφάνισης των πιο ακριβών supercar του πλανήτη, όμως αυτή τη φορά επιλέγει την Mercedes C63 Coupe AMG και μάλιστα στην προηγούμενη γενιά της, για να κάνει τα μαγικά της.

Το στοιχείο που επικεντρώνεται φυσικά η Ιαπωνική βελτιωτική φίρμα είναι το αμάξωμα της C63 Coupe (W204) τοποθετώντας ένα πλήρες bodykit που αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, πιο πλατιά πλαϊνά «φτερά», πίσω αεροτομή και πλαϊνές ποδιές.

Μαζί με την νέα αερανάρτηση, που μπορεί να φέρει όσο το δυνατόν πιο κοντά στο έδαφος την C63, η Liberty Walk καταφέρνει να χαρίσει στην κορυφαία κουπέ Mercedes μια πραγματικά πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση.

Σε ό,τι αφορά το κόστος όλων των παραπάνω, εάν επιλεγεί η κατασκευή του bodykit από FRP (ειδικό ενισχυμένο πλαστικό) τότε η τιμή είναι 1.285.200 γεν (10.281 ευρώ), ενώ εάν η κατασκευή γίνει με CFRP (ενίσχυση με ανθρακονήματα), τότε το κόστος είναι 1.760.400 γεν (14.083 ευρώ).


Σημειώστε ότι η Liberty Walk δεν «πειράζει» τον ατμοσφαιρικό, 6,2 λίτρων V8 κινητήρα της Mercedes-AMG, που συνεχίζει να προσφέρει 457 άλογα ισχύος. Επίσης, η εταιρεία τονίζει ότι σύντομα θα παρουσιάσει αντίστοιχη αναβάθμιση και για τη σεντάν έκδοση της C63.
TAG