Βελτιωμένο Honda S660 από τη Liberty Walk είναι ένα τανκ... τσέπης!

Η κορυφαία βελτιωτική Liberty Walk παίρνει στα χέρια της το λιλιπούτειο ρόουντστερ S660 της Honda και του προσφέρει το δικό της custom bodykit για να του δώσει μια πραγματικά έξω από τα δεδομένα εμφάνιση.

Το νέο bodykit της Liberty Walk για το S660 ονομάζεται «SSX-660R» και κατά τα γνωστά δεδομένα των δημιουργιών της εταιρείας χαρακτηρίζεται από τα πλαϊνά πριτσινωτά τονισμένα «φτερά», τους πιο δυναμικούς προφυλακτήρες και τις πλαϊνές ποδιές.

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει ο νέος διαχύτης, αλλά και η έξτρα αεροτομή πάνω από τα φωτιστικά σώματα. Οι αλλαγές στην εμφάνιση του S660 ολοκληρώνονται με τις custom σκουρόχρωμες ζάντες.

Το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται όλα τα παραπάνω τμήματα του bodykit της Liberty Walk είναι το ενισχυμένο πλαστικό FRP και το κόστος βρίσκεται στα 648.000 γεν Ιαπωνίας (5.200 ευρώ).

Με επιπλέον 580.000 γεν Ιαπωνίας (4.650 ευρώ) η Liberty Walk μπορεί να τοποθετήσει και μια νέα αερανάρτηση, που προσφέρει αισθητό χαμήλωμα της απόστασης από το έδαφος.


Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι παρά την εμφάνιση-κανόνι που προσφέρει στο S660 η Liberty Walk, δεν πειράζεται καθόλου ο λιλιπούτειος 3κύλινδρος turbo κινητήρας του 0,66 λίτρου, που συνεχίζει να αποδίδει μόνο 64 άλογα ισχύος.
TAG