Μια κατάμαυρη Mercedes C63 AMG είναι πραγματικά πολύ «κακιά»!

Πρόκειται για την προηγούμενη γενιά της Mercedes C-Class και ειδικότερα την κορυφαία της έκδοση C63 AMG, η οποία φορά ένα bodykit της ειδικής του είδους Liberty Walk, αποκτώντας μια άκρως επιθετική εμφάνιση.

Το bodykit της ιαπωνικής βελτιωτικής φίρμας αποτελείται αρχικά από τα χαρακτηριστικά πλαϊνά πριτσινωτά φτερά που πλαταίνουν το αμάξωμα, τον νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα με την μεγάλη εισαγωγή και το τεράστιο σπόιλερ, αλλά και τις απαραίτητες πλαϊνές ποδιές.

Στο πίσω μέρος διακρίνεται ο αγωνιστικού τύπου διαχύτης με τις διπλές εξατμίσεις εκατέρωθεν του επίσης «φουσκωμένου» προφυλακτήρα, αλλά και η μεγάλη αεροτομή πάνω στο καπό.

Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με μια ματ μαύρη μεμβράνη για το αμάξωμα, επίσης μαύρα φώτα εμπρός και πίσω, φιμέ τζάμια, αλλά και μαύρους τροχούς ZF01 20 ιντσών από την Zito Wheels, που χαρίζουν στην C63 AMG ένα total black look.

Πολύ σημαντικό στοιχείο της υπόστασης του αυτοκινήτου αποτελεί και η νέα ανάρτηση, η οποία χαμηλώνει όσο το δυνατόν περισσότερο την απόσταση από το έδαφος.


Η βελτίωση ολοκληρώνεται με την τοποθέτηση μιας νέας σπορ εξάτμισης, ενώ είναι σίγουρο ότι υπάρχει και κάποια αναβάθμιση στον 6,2 λίτρων V8 κινητήρα της Mercedes-AMG, όμως αυτή δεν ανακοινώνεται.
TAG