Βελτίωση για τα Audi A7/S7 Sportback με εμφάνιση από άλλον πλανήτη!

Για τους κατόχους του Audi A7 Sportback που θέλουν να προσφέρουν κάτι το πραγματικά μοναδικό -και extreme- στο αυτοκίνητό τους, η Liberty Walk προτείνει το γνωστό της μοναδικό bodykit, που τονίζει στο έπακρο την εμφάνιση του γερμανικού 4πορτου κουπέ.

Το bodykit της ιαπωνικής βελτιωτικής φίρμας αποτελείται από τα χαρακτηριστικά πλαϊνά πριτσινωτά φτερά που τονίζουν τις διαστάσεις (πλάτος) του αυτοκινήτου, επίσης νέους προφυλακτήρες, πλαϊνά σπόιλερ, αλλά και μια μεγάλη πίσω αεροτομή.

Παράλληλα, η Liberty Walk τοποθετεί και μια νέα αερανάρτηση, η οποία μειώνει στο χαμηλότερο δυνατό την απόσταση από το έδαφος, ενώ προσφέρει και μια νέα εξάτμιση, αλλά και σπέσιαλ τροχούς με καινούργιες ζάντες και ελαστικά.

Το τελικό αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό και χαρίζει στο A7 Sportback μια πραγματικά μοναδική εικόνα. Παράλληλα, η Liberty Walk προσφέρει την ίδια ακριβώς αναβάθμιση και για το κορυφαίο S7 Sportback.


Ως προς τις τιμές της βελτίωσης, για το bodykit το οποίο κατασκευάζεται από ενισχυμένο πλαστικό-fiberglass (FRP), το κόστος ξεκινά από τα 8.500 ευρώ. Άλλα 7.500 ευρώ κοστίζει η αερανάρτηση.
TAG