Η Audi ανανεώνει τα A6 και A7 Sportback

Με ενισχύσεις στην εικόνα του, νέες χρωματικές επιλογές και περισσότερα high-tech στοιχεία λανσάρεται το ανανεωμένο Audi A6.
Μικροαλλαγές στην εμφάνιση και τόνωση των τεχνολογικών τους στοιχείων φέρνει η νέα ανανέωση στην οποία υπέβαλε η Audi τα A6 Sedan, Avant και Allroad, αλλά και το A7 Sportback.

Στο εσωτερικό του Audi A6 υπάρχει νέος LED φωτισμός, αλλά
και διευρυμένα στοιχεία συνδεσιμότητας για το infotainment.
Ξεκινώντας με τις αισθητικές αλλαγές, στο A6 συναντούμε έναν πιο δυναμικό προφυλακτήρα, μαζί με φρεσκαρισμένη γρίλια της μάσκας, νέες πλαϊνές ποδιές, αλλά και αλλαγμένο πίσω προφυλακτήρα με νέο διαχύτη.

Στο εσωτερικό, διακρίνουμε το νέο LED φωτισμό, μαζί με καινούργιες αλουμινένιες επενδύσεις και διευρυμένα στοιχεία συνδεσιμότητας για το Σύστημα πολυμέσων MMI, με εφαρμογές Apple CarPlay και Android Auto.

Το Audi A7 αποκτά νέους χρωματισμούς, αλλά και τρεις
καινούργιες επιλογές ζαντών αλουμινίου.
Ανανεωμένη είναι και η γκάμα των χρωμάτων, με δύο νέες αποχρώσεις Matador Red και Gotland Green για τα Audi A6 και A7, μαζί με ένα νέο καφέ χρώμα που προέρχεται από το A6 Allroad. Το τελευταίο, ενισχύει τους χρωματισμούς του με ένα επίσης νέο καφέ χρώμα, ενώ λαμβάνει νέας σχεδίασης 20 ιντσών τροχούς και νέα δέρματα στο εσωτερικό.

Καινούργιες επιλογές ζαντών έρχονται και για τα Audi A6 (δύο νέες) και A7 Sportback (τρεις νέες), ενώ η επιλογή του S Line πακέτου φέρνει μια νέα γρίλια εμπρός με μαύρες ματ λεπτομέρειες, χρωμιωμένες πλαϊνές εισαγωγές και χρωμιωμένους δακτύλιους στο εσωτερικό.

Σε ό,τι αφορά στη διάθεσή τους, τα ανανεωμένα Audi A6 και A7 θα είναι διαθέσιμα σύντομα, με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν μέσα στο καλοκαίρι.
TAG