Πάνω από 7.000 οι αιτήσεις παραγγελίας για τα 500 Ford GT!

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η ζήτηση για το Ford GT, με 7.000 άτομα να έχουν ήδη συμπληρώσει την online αίτηση παραγγελίας.
Πολύ μεγαλύτερη ζήτηση από το αναμενόμενο έχει το νέο Ford GT, αφού όπως ανακοίνωσε η εταιρεία στο twitter, μέσα σε μόλις μια εβδομάδα από το άνοιγμα των online αιτήσεων παραγγελίας, πάνω από 7.000 ενδιαφερόμενοι συμπλήρωσαν την αίτηση για να το κάνουν δικό τους.

Η Ford θα κατασκευάσει μόνο 500 GT τα επόμενα δύο χρόνια,
δίνοντας έτσι μια συλλεκτική χροιά στο νέο της supercar.
Το Ford GT θα κατασκευαστεί σε μόλις 250 μονάδες το χρόνο και η Ford για να διαθέσει τα 500 συνολικά αυτοκίνητα που θα κατασκευάσει τις επόμενες δύο χρονιές, δημιούργησε, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ένα ειδικό online σύστημα παραγγελιών.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί, το σύστημα αυτό θα μείνει online από τις 12 Απριλίου μέχρι και τις 12 Μαΐου, με την εταιρεία στη συνέχεια να αξιολογεί το ποιοι από το όσοι συμπληρώσουν την αίτηση παραγγελίας, αξίζει να λάβουν ένα από τα 500 Ford GT.

Στόχος της Ford είναι να επιλεγούν αυτοί που θα χρησιμοποιήσουν το αυτοκίνητο και όχι όσοι θέλουν να το αγοράσουν για το μεταπωλήσουν αργότερα και να εκμεταλλευτούν τη συλλεκτική του χροιά.

Θυμίζουμε, ότι το νέο Ford GT θα φέρει έναν biturbo 3,5 λίτρων V6 EcoBoost βενζινοκινητήρα με απόδοση πάνω από 600 ίππους. Τα πλήρη τεχνικά του στοιχεία δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, όπως και οι τιμές του, με το κόστος στις Η.Π.Α. να αναμένεται πάντως στα 450.000 δολάρια (περίπου 354.000 ευρώ).
TAG