Νέο Nissan X-Trail Style με περισσότερο... στυλ!

Η Nissan παρουσιάζει τη νέα έκδοση Style του Nissan X-Trail, η οποία χαρίζει πιο ξεχωριστή εμφάνιση, αλλά και περισσότερη πολυτέλεια στο εσωτερικό του μεσαίου ιαπωνικού SUV.

Το νέο Nissan X-Trail Style ξεχωρίζει αρχικά με τις ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών σε μαύρο ή ασημί χρώμα, ενώ διαθέτει σπορ αλουμινένια πεντάλ στο εσωτερικό και χρωμιωμένες επενδύσεις στις πόρτες, μαζί με προστατευτικά στο χώρο αποσκευών και εσωτερικό πατάκι δαπέδου.

Βασισμένο πάνω στην κορυφαία εξοπλιστική έκδοση Tekna, το X-Trail Style εφοδιάζεται επίσης με το Σύστημα infotainment της εταιρείας που διαθέτει οθόνη αφής 7 ιντσών, με δερμάτινες επενδύσεις για τα ηλεκτρικά και θερμαινόμενα καθίσματα, αλλά και με πιο πολυτελή επένδυση της οροφής.

Στο πεδίο του κινητήρα, η Nissan συνδυάζει τη νέα επιλογή του X-Trail είτε με τον 1,6 DIG-T βενζινοκινητήρα των 163 ίππων, είτε με τον 1,6 dCi πετρελαιοκινητήρα με 130 άλογα. Στα κιβώτια, υπάρχει επιλογή για μηχανικό ή αυτόματο, ενώ μπορεί κανείς επίσης να επιλέξει είτε τη δικίνητη, είτε την τετρακίνητη έκδοση του νέου X-Trail Style.
TAG