«Καυτή» Maserati είναι ένα αγωνιστικό δρόμου!

Για πρώτη φορά η ιαπωνική βελτιωτική φίρμα Liberty Walk δουλεύει πάνω στην Maserati GranTurismo και της προσφέρει μια άκρως επιθετική εμφάνιση, η οποίο δίνει στην κουπέ ιταλίδα μια παρουσία που θυμίζει αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Το bodykit της Liberty Walk χαρακτηρίζεται αρχικά από τα αποκλειστικά πριτσινωτά πλαϊνά φτερά που τοποθετεί η ιαπωνική φίρμα σε όλες τις προτάσεις βελτίωσης που δημιουργεί και τα οποία τονίζουν το συνολικό πλάτος της GranTurismo.

Επίσης, υπάρχουν περιμετρικά σπόιλερ σε μαύρο χρώμα, ένας αγωνιστικού τύπου διαχύτη με δύο απολήξεις για την εξάτμιση στο πίσω μέρος, αεροτομή στο χρώμα του αμαξώματος, αλλά και νέες σκουρόχρωμες ζάντες για τους τροχούς.

Η Liberty Walk προσφέρει επίσης τη δυνατότητα τοποθέτησης της αερανάρτησης AirRexx Digital Air Suspension, η οποία μπορεί να φέρει ακριβώς πάνω στο έδαφος το αμάξωμα της Maserati, τονίζοντάς της ακόμη περισσότερο την παρουσία της.

Το τελικό αποτέλεσμα της όλης πρότασης βελτίωσης της Liberty Walk είναι άκρως εντυπωσιακό και από τα πιο πετυχημένα κατά τη γνώμη μας που έχει δημιουργήσει η ιαπωνική φίρμα.


Κατά τα γνωστά, η Liberty Walk δίνει τη δυνατότητα επιλογές για κατασκευή του bodykit είτε από fiberglass, είτε από πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα. Στην πρώτη περίπτωση το κόστος είναι 14.250 ευρώ και στη δεύτερη 16.600 ευρώ. Για την αερανάρτηση υπολογίστε άλλα 7.600 ευρώ.
TAG