Προς πώληση η Maserati GranTurismo MC Stradale του Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι είναι γνωστός λάτρεις των γρήγορων αυτοκινήτων και πλέον, ένα από τα αυτοκίνητα που άνηκαν στη συλλογή του, μια Maserati GranTurismo MC Stradale, πωλείται σε γνωστό site αγγελιών αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με την αγγελία, η Maserati GranTursimo MC Stradale του Μέσι είναι του 2012, έχει διανύσει 46.000 χιλιόμετρα, ενώ έχει δεχτεί μια σειρά από επεμβάσεις στο αμάξωμά της (ματ μαύρο χρώμα, κόκκινο σήμα, αεραγωγούς κ.λπ.), οι οποίες έγιναν αφότου το αυτοκίνητο έφυγε από την κατοχή του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα (το εργοστασιακό του χρώμα ήταν λευκό).

Τουλάχιστον η μοναδική αυτή Maserati έχει μείνει ανέπαφη στο εσωτερικό της, εκεί όπου ξεχωρίζουν τα carbon σπορ καθίσματα με αλκαντάρα, ενώ χωρίς αλλαγές συνεχίζει και ο 4,7 λίτρων V8 βενζινοκινητήρας της με τα 450 άλογα.


Σήμερα, το αυτοκίνητο έχει βγει προς πώληση από την εμπορία αυτοκινήτων Tano Neumann Auto Performance, στο Έσμπορν της Φρανκφούρτης. Η τιμή που ζητά ο Γερμανός έμπορος είναι 119.900 ευρώ, μια σχετικά καλή τιμή για μια Maserati GranTurismo MC Stradale, η οποία ως καινούργια κοστίζει στην Ιταλία 157.787 ευρώ.
TAG