Δείτε το απίστευτο Toyota GT 86 με τον V8 της Ferrari να καίει ανελέητα λάστιχο! (video)

Πριν λίγο διάστημα σας είχαμε παρουσιάσει το απίστευτο project του οδηγού αγώνων Ryan Tuerck, να χωρέσει σε ένα Toyota GT 86 τον V8 κινητήρα μιας Ferrari και σήμερα, ο δημιουργός του φοβερού αυτού αυτοκινήτου, μας δείχνει σε βίντεο το τι μπορεί να κάνει στην πίστα!

Το project του Tuerck είναι πραγματικά εντυπωσιακό, αφού στο μπροστινό μέρος του απίστευτου Toyota GT 86 που έχει δημιουργήσει, αναπαύεται ο 4,5 λίτρων V8 της Ferrari 458 Italia, που του χαρίζει ούτε λίγο, ούτε πολύ, 570 άλογα!

Το αυτοκίνητο που έχει δημιουργηθεί ονομάζεται GT4586 και εκτός από τον κινητήρα έχει μια εντελώς νέα ανάρτηση με αμορτισέρ BC Racing DR, που έχει ρυθμιστεί ειδικά για ατελείωτo drift.

Οι ζάντες είναι ένα σετ Fifteen52 Penta σε χρυσό χρώμα και με διάμετρο 18 ιντσών, οι οποίες περιβάλλονται από αγωνιστικά ελαστικά Hankook RS3 245/40 R18 εμπρός και 264/40 R18 πίσω. Φυσικά, άκρως ενισχυμένα είναι και τα φρένα, με νέους τεραστίων διαστάσεων δίσκους της Brembo και δαγκάνες από τη Nameless Performance.

Το πώς είναι στην πράξη όλα τα παραπάνω, μπορείτε να το δείτε στο βίντεο που ετοίμασε ο Tuerck, με το GT 86 να μην ισιώνει πουθενά και πραγματικά, να αφήνει ανεξίτηλα τα σημάδια του στην άσφαλτο. Από εμάς, καλή απόλαυση!

          
TAG