Νέο Toyota GT 86 Solar Orange Limited και με νέο πακέτο High Performance

Ακολουθώντας τα χνάρια του Subaru BRZ GT, η Toyota προσφέρει το νέο πακέτο αναβάθμισης High Performance για το πισωκίνητο κουπέ Toyota GT 86, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί και με τη νέα Solar Orange Limiter έκδοση.

Παίρνοντας τα πράγματα με τη σειρά, όπως ακριβώς συμβαίνει με το «αδελφό» Subaru BRZ, έτσι και στο Toyota GT 86 το πακέτο High Performance προσφέρει νέα σπορ αμορτισέρ της Sachs, αναβαθμισμένα φρένα της Brembo και ειδικής σχεδίασης ζάντες 17 ιντσών, βελτιώνοντας περαιτέρω τα οδικά και οδηγικά του χαρακτηριστικά.

Παράλληλα με αυτό, το νέο πακέτο μπορεί να συνδυαστεί και στη νέα έκδοση Solar Orange Limited του Toyota GT 86, η οποία ξεχωρίζει με το πορτοκαλί της αμάξωμα, τα αλκαντάρα καθίσματα στο εσωτερικό με πορτοκαλί ραφές, αλλά και τις νέες επενδύσεις στο ταμπλό.

Από πλευράς τιμής, για το Toyota GT 86 με το πακέτο High Performance στην Ιαπωνία το κόστος ξεκινά από τα 3.394.440 γεν (28.850 ευρώ), ενώ το Solar Orange Limited χωρίς το παραπάνω πακέτο, κοστίζει από 3.318.840 γεν (28.200 ευρώ).

Οι νέες επιλογές στη γκάμα του Toyota GT 86 θα είναι διαθέσιμες στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου από τις 10 Μαρτίου του 2017.
TAG