Η Hamann κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερο το Range Rover Evoque Cabrio

Αν τυχαίνει να είσαστε ένας από τους μάλλον εκκεντρικούς ιδιοκτήτες του Range Rover Evoque Cabrio, τότε η βελτιωτική Hamann είναι εδώ για να σας βοηθήσει να κάνετε ακόμη πιο παράξενο το αγαπημένο σας κάμπριο-SUV!

Ουσιαστικά, η Hamann επικεντρώνεται στη βελτίωση του αμαξώματος προσθέτοντας ένα νέο body-kit, το οποίο πλαταίνει μεταξύ άλλων το Evoque Cabrio κατά 70 χλστ. εμπρός και 80 χλστ. πίσω, προσφέροντας και τον απαραίτητο χώρο για τους μεγάλους τροχούς.

Παράλληλα, η Hamann αλλάζει όλο το εμπρόσθιο τμήμα, με νέο προφυλακτήρα, γρίλια δύο τμημάτων, μεγαλύτερες εισαγωγές και νέες θέσεις για τους προβολείς ομίχλης.

Στο πίσω μέρος, ο νέος διαχύτης με την μεγάλη διπλή απόληξη της εξάτμισης που είναι τοποθετημένη στο κέντρο, αλλά και η αεροτομή πάνω στο πορτ-μπαγκάζ, είναι τα κύρια στοιχεία που διαχωρίζουν το φτιαγμένο Evoque.


Εκτός τώρα από την εμφάνιση, η Hamann προσφέρει και μια μικρή αναβάθμιση στους κινητήρες, με τον 2,2 λίτρων TD4 πετρελαιοκινητήρα να αυξάνει την ισχύ του στα 181 άλογα από 150 ή στα 210 άλογα για την εργοστασιακή έκδοση των 180 ίππων. Επίσης, ο Si4 2λιτρος βενζινοκινητήρας έχει και αυτός αναβαθμιστεί στα 260 άλογα, από 240 εργοστασιακά.
TAG