Βελτιωμένη BMW M2 με 420 άλογα και πιο άγρια εμφάνιση

Η γνωστή μας βελτιωτική εταιρεία Hamann παρουσιάζει τη δική της πρόταση αναβάθμισης για την κορυφαία BMW M2, προσφέροντάς της ακόμη περισσότερη δύναμη αλλά και πιο επιθετικό look.

Κατά καιρούς έχουμε δει αρκετές βελτιώσεις για τη M2 και μάλιστα στα ίδια άλογα με αυτά της Hamann, ωστόσο εδώ ξεχωρίζει το εξωτερικό «κιτ προσωπικότητας», όπως χαρακτηριστικά το ονομάζει η εταιρεία, που αποτελείται αρχικά από ένα νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, με carbon ένθετο στο κέντρο του.

Επιπλέον, στο πλάι συναντούμε νέες ποδιές, μαζί με μικρά αεροδυναμικά «φτερά» μπροστά από τους πίσω τροχούς, ενώ πίσω ξεχωρίζει η νέα αεροτομή, που συνδυάζεται με νέο διαχύτη και σπορ εξάτμιση με σκουρόχρωμες απολήξεις.

Η τελική αισθητική πινελιά αναβάθμισης δίνεται με την προσθήκη των ειδικής σχεδίασης μπλε Hamann Anniversary Evo τροχών, που συνδυάζονται με υψηλής απόδοσης ελαστικά.

Στο πεδίο του κινητήρα, η γερμανική βελτιωτική φίρμα αυξάνει κατά 50 άλογα τη δύναμη του 3λιτρου 6κύλινδρου μοτέρ της BMW M2, φθάνοντάς τη στα 420 συνολικά, ενώ υπάρχει αναβάθμιση κατά 65 Nm και της ροπής (530 Nm).


Με βάση αυτά τα νούμερα, εκτός από την απόδοση του μοτέρ βελτιώνονται ελαφρώς και οι επιδόσεις, αφού το 0-100 χλμ./ώρα της M2 πέφτει κατά 0,1 δλ. σε σχέση με το εργοστάσιο και απαιτεί πλέον 4,3 δευτερόλεπτα.
TAG