Η Nissan παρουσιάζει το νέο αγωνιστικό GT-R!

Εν όψει της νέας χρονιάς του Ιαπωνικού Πρωταθλήματος Super GT, η Nissan παρουσίασε το νέο αγωνιστικό GT-R Nismo GT 500, με το οποίο θα προσπαθήσει να κατακτήσει το νέο Πρωτάθλημα.

Το νέο Nissan GT-R Nismo GT 500 θα αντιπαρατεθεί με τα Lexus LC 500 και Honda NSX-GT για να πάρει και πάλι τον τίτλο (ήταν ο περσινός νικητής), έχοντας ένα αμάξωμα με νέα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά, που το διαφοροποιούν αρκετά σε σχέση με τους δύο ανταγωνιστές του.

Σύμφωνα μάλιστα με την εταιρεία στα τελευταία του τεστ το νέο αγωνιστικό Nissan GT-R ήταν αρκετά πιο γρήγορο από το περσινό, τόσο στην πίστα Autopolis όσο και στην Fuji.

Σε σχέση με τους ανταγωνιστές του, το νέο GT-R Nismo GT 500 έχει κάνει λίγο πιο αργούς χρόνους από το Lexus, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι το πιο γρήγορο στα τεστ από τα τρία, όμως σύμφωνα με τους κανονισμούς του Πρωταθλήματος, υπάρχει ακόμη χρόνος για εξέλιξη και σίγουρα το νέο «όπλο» της Nissan θα μειώσει τους χρόνους του.

Όσο τέλος για το πότε θα το δούμε σε δράση, η Nissan θα παρουσιάσει το νέο αγωνιστικό GT-R μπροστά στο κοινό στο Nismo Festival, το οποίο θα γίνει στην πίστα του Fuji στις 11 Δεκεμβρίου.
TAG