Βελτιωμένη Mercedes GLE Coupe με 680 άλογα και εμφάνιση... τούμπανο! (+video)

Η γνωστή γερμανική εταιρεία βελτιώσεων Hamann προσφέρει το δικό της πακέτο βελτίωσης για την GLE Coupe, που τονίζει όσο το δυνατόν περισσότερο το εξωτερικό στυλ του μοντέλου της Mercedes, ενώ φθάνει την ισχύ της στους 680 ίππους.

Ειδικά στο πεδίο της εμφάνισης, η Hamann καθιστά σαφώς πιο μυώδες το coupe-crossover αμάξωμα της Mercedes GLE Coupe προσθέτοντας φουσκωμένους θόλους στους τροχούς με ενσωματωμένους αεραγωγούς, carbon καπό, έναν νέο και πολύ δυναμικό προφυλακτήρα εμπρός με μεγάλες εισαγωγές, αλλά και πλαϊνές ποδιές.

Στο πίσω μέρος, ξεχωρίζει ο επίσης νέος προφυλακτήρας με μεγάλο διαχύτη και 4πλές απολήξεις της εξάτμισης, ενώ υπάρχει και μια νέα σταθερή αεροτομή πάνω στο πορτ-μπαγκάζ. Συνολικά, με τα νέα βοηθήματα, η GLE Coupe της Hamann είναι 9 εκατοστά πιο πλατιά από την «κανονική».

Αλλαγμένοι είναι και οι τροχοί του αυτοκινήτου της Mercedes, με νέες ζάντες ελαφρού κράματος 22 ιντσών από την Hamann και ελαστικά υψηλών επιδόσεων Conti Sport Contact 5P διάστασης 285/40 ZR22 εμπρός και 325/35 ZR22 πίσω.

Στο πεδίο του κινητήρα, η Hamann παίρνει τον 5,5λιτρο V8 biturbo των 585 ίππων της Mercedes-AMG και ύστερα από μια σειρά από βελτιώσεις, του χαρίζει 680 άλογα ισχύος και 900 Nm ροπής. Με αυτή τη δύναμη κάτω από το καπό της, η GLE Coupe έχει τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 300 χλμ./ώρα.

Δείτε στο βίντεο την Mercedes GLE Coupe της Hamann.

       
TAG