Οι πρώτες φωτογραφίες του τουμπανιασμένου Honda NSX της Liberty Walk!

Η γνωστή μας ιαπωνική Liberty Walk που ειδικεύεται στις extreme βελτιώσεις των supercars ανά τον πλανήτη, παρουσίασε τις πρώτες φωτογραφίες της νέας της βελτιωτικής πρότασης για το Honda NSX.

Στις φωτογραφίες της Liberty Walk το NSX είναι με τα σήματα της Acura, όπως πωλείται στις Η.Π.Α., όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτα αφού η ιαπωνική εταιρεία θα προσφέρει το bodykit της για οποιοδήποτε νέο NSX.

Προς το παρόν η Liberty Walk δεν ανακοινώνει τις λεπτομέρειες της βελτίωσης του Honda NSX, ωστόσο με βάση τα όσα γνωρίζουμε και από τις υπόλοιπες μετατροπές της εταιρείας, αλλά και με ό,τι βλέπουμε στις φωτογραφίες, το αμάξωμα θα πλατύνει, θα «φουσκώσει» στα πλαϊνά του και θα έρθει όσο το δυνατόν πιο κοντά στο έδαφος.

Παράλληλα, από το bodykit των Ιαπώνων δεν λείπουν οι επεμβάσεις στους προφυλακτήρες με μεγάλα σπόιλερ και έξτρα τμήματα, ενώ υπάρχουν πλαϊνά σπόιλερ, αλλαγμένος πίσω διαχύτης, αλλά και τεραστίων διαστάσεων αγωνιστικού τύπου αεροτομή.

Τα υλικά κατασκευής όλων των παραπάνω τμημάτων θα είναι είτε από πλαστικό πολυμερές, είτε από πλαστικό ενισχυμένο από ανθρακονήματα ώστε να μην επιβαρυνθεί το βάρος, με το αντίστοιχο πάντα χρηματικό αντίτιμο.


Περισσότερες λεπτομέρειες για το εντυπωσιακό αυτό Honda NSX περιμένουμε σύντομα, όταν και η Liberty Walk ανακοινώσει τα πλήρη στοιχεία του, αλλά και το πόσο ακριβώς θα κοστίζει η όλη μετρατροπή.
TAG