Ανανεωμένη Maserati Ghibli με περισσότερα άλογα

Ξεκίνησε το λανσάρισμα της ανανεωμένης γενιάς της Maserati Ghibli, στην οποία ξεχωρίζει ο πιο ισχυρός 3λιτρος twin-turbo V6 κινητήρας, μαζί με αλλαγές και στο εσωτερικό, αλλά και με περισσότερα συστήματα ασφαλείας.

Η ανανεωμένη Ghibli έρχεται 4 χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του μοντέλου και σε ό,τι αφορά στους κινητήρες, ο αρχικός 3λιτρος twin-turbo V6 της Maserati αποδίδει πλέον 20 επιπλέον ίππους και 350 συνολικά, με 500 Nm ροπής.

Λόγω αυτής της αύξησης η τελική ταχύτητα της Ghibli έχει αυξηθεί στα 267 χλμ./ώρα. Στους υπόλοιπους κινητήρες παραμένει χωρίς αλλαγές ο 3λιτρος turbodiesel V6 με 250 και 275 ίππους, αλλά και η κορυφαία Ghibli S με τα 410 άλογα.

Αρκετές αλλαγές έχουμε στο εσωτερικό με επανασχεδιασμένο ταμπλό όπου ξεχωρίζει το νέο σύστημα infotainment με οθόνη 8,4 ιντσών, που υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto εφαρμογές, ενώ αλλάζει και το κάτω τμήμα της κονσόλας.


Επιπλέον των παραπάνω, η Maserati προσθέτει στη γκάμα τα πακέτα Luxury και Sport με αρκετές εξοπλιστικές αλλαγές, ενώ έχουν ενισχυθεί τα συστήματα ασφαλείας, με την προσθήκη ενεργού cruise control, προειδοποίησης σύγκρουσης, αυτόματου φρεναρίσματος και πολλών άλλων.
TAG