Άλλη μια ανάκληση Maserati για πρόβλημα στην πίσω ανάρτηση

Τέταρτη ανάκληση το τελευταίο 5μηνο για τη Maserati, που αφορά αυτή τη φορά 26.500 Ghibli και Quattroporte (φωτό).
Συνεχίζονται οι ανακλήσεις της Maserati στις Η.Π.Α. και αυτή τη φορά, το πρόβλημα αφορά στην πίσω ανάρτηση των Ghibli και Quattroporte της τελευταίας διετίας.

Στην ανάκληση εκτός της Quattroporte εμπλέκονται και
οι Maserati Ghibli της περιόδου 2013-2015.
Η νέα ανάκληση της Maserati είναι η 4η από τα τέλη του 2015 μέχρι σήμερα, μετά τις δύο πρώτες ανακλήσεις των GranTurismo και GranCabrio τοΔεκέμβριο και τον Ιανουάριο, αλλά και την ανάκληση πάλι για τις Ghibli και Quattroporte το Μάρτιο.

Το πρόβλημα της νέας ανάκλησης έχει να κάνει με την πίσω ανάρτηση, ένα τμήμα της οποίας δεν έχει σφιχτεί καλά κατά τη διάρκεια της παραγωγής (!), με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος απώλειας της πρόσφυσης στο πίσω μέρος και ατυχήματος.

Συνολικά, στη νέα αυτή ανάκληση εμπλέκονται 26.464 Ghibli και Quattroporte, που έχουν κατασκευαστεί από την 1η Φεβρουαρίου 2013 μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου 2015 και έχουν πωληθεί στις Η.Π.Α.

Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων θα ειδοποιηθούν ώστε από την 1η Ιουλίου να φέρουν τα αυτοκίνητά τους στον τοπικό τους dealer, όπου θα γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι και εφόσον χρειαστεί, αντικατάσταση των τμημάτων που απαιτούνται.
TAG