Νέα επετειακή Shelby Super Snake Mustang με πάνω από 750 άλογα! (+video)

Η αμερικάνικη Shelby με αφορμή τα 50 χρόνια από την πρώτη Super Snake Mustang, αποκάλυψε τη νέα γενιά της κορυφαίας Mustang, με δύναμη που μπορεί να ξεπεράσει τα 750 άλογα!

Η νέα Shelby Super Snake Mustang χρησιμοποιεί μια νέα εκδοχή του 5λιτρου V8 κινητήρα βενζίνης της Ford, ο οποίος πλέον διαθέτει και έναν κομπρέσσορα, για να βγάλει πάνω από 670 άλογα. Προαιρετικά, μπορεί να τοποθετηθεί ένας μεγαλύτερος κομπρέσσορας, με την ισχύ να ξεπερνά τα 750 άλογα.

Στο πεδίο των επιδόσεων, η Shelby υπόσχεται ότι η hardcore αυτή Mustang μπορεί να κάνει το 0-60 μίλια/ώρα σε μόνο 3,5 δευτερόλεπτα, ενώ για το τέταρτο του μιλίου (0-400 μέτρα), ο χρόνος της είναi 10,9 δευτερόλεπτα.

Εκτός του κινητήρα, η αμερικάνικη φίρμα σε συνεργασία με την Ford Performance προσφέρει στη Super Snake μια νέα ανάρτηση, αλλά και αναβαθμισμένα φρένα με μεγάλους δίσκους της Wilwood και 6πίστονες δαγκάνες.

Επίσης, η νέα Mustang Super Snake ξεχωρίζει και με στοιχεία όπως η πολύ επιθετική της εμφάνιση, αφού στο αμάξωμα έχουν προστεθεί ένα πλήρες περιμετρικό bodykit (σπόιλερ εμπρός-πλάι-πίσω, νέος διαχύτης), αλλά και νέα γρίλια, καπό με εισαγωγή και πίσω αεροτομή.

Υπάρχουν επίσης οι απαραίτητες αγωνιστικές ρίγες της Shelby και τα special λογότυπα, αλλά και νέες σκουρόχρωμες ζάντες. Στο εσωτερικό έχουμε νέες επενδύσεις, οργανάκια πάνω στην κονσόλα, την ειδική πλακέτα με τον αριθμό παραγωγής του μοντέλου, ενώ προαιρετικά αφαιρούνται και τα πίσω καθίσματα.


Συνολικά, η Shelby θα κατασκευάσει μόνο 500 αριθμημένες Super Snake Mustang, με κόστος το οποίο ξεκινά από τα 69.995 δολάρια (65.515 ευρώ) χωρίς τους φόρους. Στο παρακάτω βίντεο, εσείς μπορείτε να απολαύσετε σε δράση τη νέα Super Snake.

     
TAG