Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016

Νέα Shelby Mustang GTE με ισχύ έως 670 άλογα (+video)

Βελτιωμένη εμφάνιση με επιρροές από το Λε Μαν, ανάρτηση αλλά και εσωτερικό προσφέρει η νέα Shelby GTE.
Η Shelby παρουσιάζει τη νέα Mustang GTE, η οποία απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να αποκτήσουν μια βελτιωμένη Mustang, σε φθηνότερη όμως τιμή σε σχέση με την κορυφαία Mustang GT350 των 526 ίππων.

Η Shelby GTE μπορεί να συνδυαστεί με τον 5λιτρο V8 ή με τον
2,3 EcoBoost κινητήρα της Ford, με ισχύ έως 670 ίππους.
Η νέα Mustang GTE βασίζεται πάνω στην Mustang GT-H και αρχικά, ο πελάτης μπορεί να την επιλέξει είτε με τον 2,3 λίτρων EcoBoost βενζινοκινητήρα με 340 ίππους, είτε με τον 5λιτρο V8 των 456 ίππων.

Από εκεί και πέρα αναλαμβάνει η Shelby, η οποία βελτιώνει την ανάρτηση, προσθέτει μια νέα εξάτμιση σε συνεργασία της Ford Performance με την Borla για κορυφαία ακουστική απόδοση, ενώ στο αμάξωμα τοποθετεί και τις α λα Λε Μαν αγωνιστικές ρίγες της Ford με λογότυπα Shelby.

Εσωτερικά, η αμερικάνικη φίρμα εφοδιάζει τη Mustang με λογότυπα «Shelby GTE» στα προσκέφαλα των καθισμάτων, νέα οργανάκια πάνω στην κονσόλα, αλλά και με πλήρεις δερμάτινες επενδύσεις.

Για αυτούς τέλος που θέλουν ακόμα περισσότερα, η Shelby μπορεί να τοποθετήσει και την βελτιωμένη εκδοχή του 5λιτρου V8 βενζινοκινητήρα με κομπρέσσορα και απόδοση κοντά στους 670 ίππους, όμως σε αυτή την περίπτωση το κόστος ανεβαίνει αισθητά.

Δείτε το βίντεο της νέας Shelby GTE.