Νέα Shelby Mustang GTE με ισχύ έως 670 άλογα (+video)

Η Shelby παρουσιάζει τη νέα Mustang GTE, η οποία απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να αποκτήσουν μια βελτιωμένη Mustang, σε φθηνότερη όμως τιμή σε σχέση με την κορυφαία Mustang GT350 των 526 ίππων.

Η νέα Mustang GTE βασίζεται πάνω στην Mustang GT-H και αρχικά, ο πελάτης μπορεί να την επιλέξει είτε με τον 2,3 λίτρων EcoBoost βενζινοκινητήρα με 340 ίππους, είτε με τον 5λιτρο V8 των 456 ίππων.

Από εκεί και πέρα αναλαμβάνει η Shelby, η οποία βελτιώνει την ανάρτηση, προσθέτει μια νέα εξάτμιση σε συνεργασία της Ford Performance με την Borla για κορυφαία ακουστική απόδοση, ενώ στο αμάξωμα τοποθετεί και τις α λα Λε Μαν αγωνιστικές ρίγες της Ford με λογότυπα Shelby.

Εσωτερικά, η αμερικάνικη φίρμα εφοδιάζει τη Mustang με λογότυπα «Shelby GTE» στα προσκέφαλα των καθισμάτων, νέα οργανάκια πάνω στην κονσόλα, αλλά και με πλήρεις δερμάτινες επενδύσεις.

Για αυτούς τέλος που θέλουν ακόμα περισσότερα, η Shelby μπορεί να τοποθετήσει και την βελτιωμένη εκδοχή του 5λιτρου V8 βενζινοκινητήρα με κομπρέσσορα και απόδοση κοντά στους 670 ίππους, όμως σε αυτή την περίπτωση το κόστος ανεβαίνει αισθητά.

Δείτε το βίντεο της νέας Shelby GTE.

       
TAG