Στις Η.Π.Α. μπορείς πλέον να νοικιάσεις τη Shelby GT-H Mustang των 435 ίππων!

Ξεκίνησε στις Η.Π.Α. η δυνατότητα ενοικίασης της μοναδικής Shelby GT-H Mustang μέσω του δικτύου της Hertz.
H Hertz ξεκίνησε στις Η.Π.Α. το πρόγραμμα ενοικίασης της μοναδικής Shelby GT-H Mustang, που έχει εξελιχθεί σε συνεργασία της γνωστής εταιρείας ενοικιάσεων και της Ford μαζί με τη Shelby.

Η Shelby GT-H Mustang έχει φτιαχτεί αποκλειστικά και
μόνο για να είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση από τη Hertz. 
Πρόκειται για μια ειδική έκδοση της Ford Mustang GT με τον 5λιτρο V8 κινητήρα των 435 ίππων, που δημιουργήθηκε από τη Shelby ειδικά για την Hertz και γιορτάζει τα 50 χρόνια από την πρώτη Mustang GT350-H, η οποία το 1966 είχε κατασκευαστεί σε 1.000 κομμάτια από τη Shelby και είχε δοθεί στη Hertz για ενοικίαση, στο πλαίσιο του προγράμματος Rent-A-Racer.

Σε σχέση με την «απλή» Mustang, υπάρχει ειδικό body kit,
πιο αγωνιστική ανάρτηση και σπορ εξάτμιση στη GT-H.
H νέα Shelby GT-H Mustang ξεχωρίζει για το μαύρο χρωματισμό του αμαξώματός της και τις χρυσές ρίγες, στο ίδιο μοτίβο με την παλαιότερη GT350-H. Παράλληλα, η Shelby έχει προσθέσει και ένα πιο επιθετικό body kit, μαζί με μαύρες ματ 19 ιντσών ζάντες, το πακέτο Ford Racing Handling (χαμηλωμένη ανάρτηση, νέα ελατήρια-αμορτισέρ, νέες αντιστρεπτικές), αλλά και νέα εξάτμιση στο πίσω μέρος.

Συνολικά, η Shelby έχει κατασκευάσει 140 μονάδες της GT-H Mustang, οι οποίες θα μοιραστούν σε 17 αεροδρόμια των Η.Π.Α., ώστε να είναι διαθέσιμες μέσω των γραφείων ενοικίασης της Hertz. Το κόστος της ενοικίασης για τη Mustang έχει ήδη οριστεί στα 399 δολάρια ανά ημέρα, ένα ποσόν που θεωρείται υψηλό ακόμη και για την αγορά ενοικιάσεως των Η.Π.Α.
TAG