Πραγματικό τέρας αυτή η Lamborghini Aventador της Liberty Walk!

Εάν είσαστε ένας από τους τυχερούς ιδιοκτήτες μιας Lamborghini Aventador και θέλετε το κάτι το διαφορετικό για το υπεραυτοκίνητό σας, τότε η Liberty Walk έχει τη δική της πρόταση για να το κάνετε εντελώς ξεχωριστό!

Η ιαπωνική φίρμα βελτιώσεων Liberty Walk έχει γίνει γνωστή παγκοσμίως για τις extreme βελτιώσεις της των πλέον κορυφαίων αυτοκινήτων του πλανήτη και, ειδικά για την Aventador, η εταιρεία προσφέρει δύο κομπλέ bodykit που τονίζουν την παρουσία της.

Κάθε ένα από αυτά τα bodykit προσθέτει στο αμάξωμα της Aventador μια σειρά από νέα στοιχεία, όπως πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, πλαϊνά φουσκωμένα φτερά και νέες εισαγωγές, μέχρι τεραστίων διαστάσεων πίσω αεροτομή και αγωνιστικό διαχύτη, που προσδίδουν στην Aventador μια αγωνιστική εικόνα.

Ανάλογα με τη version που θα επιλεγεί, τα κιτ αυτά μπορούν να κατασκευαστούν από πλαστικό πολυμερές ή ενισχυμένο με ανθρακονήματα, με το ανάλογο πάντα αντίτιμο να φτάνει έως και τα 44.000 ευρώ.


Παράλληλα, για αυτούς που θέλουν ακόμα περισσότερα, η Liberty Walk προσφέρει μια νέα αερανάρτηση (9.000 ευρώ), σύστημα ανύψωσης του εμπρόσθιου τμήματος (3.000 ευρώ) ή ειδικά «φρυδάκια» για τα φώτα (1.000 ευρώ), αφήνοντας χωρίς αλλαγές μόνο τον 6,5 λίτρων V12 των 700 ίππων της Aventador.
TAG