Η Ford αποκαλύπτει τη νέα Mustang Cabrio

Μετά την αποκάλυψη της ανανεωμένης γενιάς της κουπέ Mustang την Τρίτη, η Ford έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες και στοιχεία και για την κάμπριο έκδοσή της.

Αισθητικά, η ανανεωμένη Mustang Cabrio λαμβάνει ακριβώς τις ίδιες αλλαγές με την κουπέ Mustang και έτσι συναντούμε μια νέα εμπρόσθια γρίλια, πιο δυναμικό προφυλακτήρα εμπρός, νέο καπό, αλλά και αλλαγμένο προφυλακτήρα με «φρεσκαρισμένα» φώτα και καινούργιο διαχύτη πίσω.

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές αφορούν στην τόνωση της απτής ποιότητας, την παρουσία του καινούργιου προαιρετικού ψηφιακού πίνακα οργάνων με οθόνη 12 ιντσών, αλλά και στο νέο σύστημα MyMode, με λειτουργία μνήμης για αποθήκευση των οδηγικών ρυθμίσεων.

Αλλαγές έχουμε και στην ανάρτηση, με νέα αμορτισέρ, αντιστρεπτικές, αλλά και βελτιώσεις στην πίσω ανάρτηση, στη V8 έκδοση υπάρχει και σύστημα ελέγχου του ήχου από την εξάτμιση, ενώ έχουν ενισχυθεί και τα συστήματα ασφαλείας του αυτοκινήτου.


Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες, όπως και στην κουπέ έτσι και στην Mustang Cabrio η Ford αναφέρει και πάλι ότι θα υπάρχουν βελτιώσεις στον 2,3 λίτρων turbo EcoBoost και στο 5λιτρο V8, μαζί και με την προσθήκη του νέου αυτόματου κιβωτίου 10 σχέσεων, χωρίς όμως να αναφέρει προς το παρόν αποδόσεις, επιταχύνσεις κ.λπ.
TAG