Παραδόθηκε το πρώτο Ευρωπαϊκό Honda NSX!

Έξι μήνες μετά την ξεκίνημα της παραγωγής του Honda NSX, το πρώτο μοντέλο για την Ευρώπη έφθασε στη Γηραιά Ήπειρο και παραδόθηκε στον νέο του ιδιοκτήτη.

Ο πρώτος τυχερός Ευρωπαίος ιδιοκτήτης του νέου Honda NSX είναι ο ιδρυτής και πρώην επικεφαλής της Honda Ελβετίας, κ. Claude Sage, ο οποίος είναι και μέλος του επίσημου Honda NSX & Sportscar Club.

Ο κ. Sage έχει μάλιστα μακρά ιστορία με το NSX, αφού είχε εμπλακεί και στην εξέλιξη του πρωτότυπου του 1984, που οδήγησε στη δημιουργία από τη Honda της πρώτης γενιάς NSX.

Στο παρόν τώρα, τα κλειδιά στον πανευτυχή πρώτο Ευρωπαίο κάτοχο του NSX, παρέδωσε ο Πρόεδρος της Honda Γαλλίας κ. Taku Kahasara.


Θυμίζουμε, ότι το νέο NSX διαθέτει ένα εξελιγμένο υβριδικό σύστημα κίνησης, που αποτελείται από δύο ηλεκτροκινητήρες που στέλνουν δύναμη αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς, αλλά και έναν διπλά υπερτροφοδοτούμενο V6 βενζινοκινητήρα 3,5 λίτρων, ο οποίος μαζί με έναν ακόμη ηλεκτροκινητήρα, τροφοδοτούν τους πίσω τροχούς του αυτοκινήτου. Η συνδυαστική ισχύς αγγίζει τα 581 άλογα.
TAG