Έρχεται η πρώτη προσθιοκίνητη BMW Σειρά 1!

Στα τέλη του 2018 η BMW θα παρουσιάσει τη νέα γενιά της Σειρά 1, η οποία θα κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην πορεία της, αφού θα είναι η πρώτη προσθιοκίνητη μικρομεσαία BMW της ιστορίας.

Αυτή τη στιγμή στην γκάμα της BMW υπάρχουν οι προσθιοκίνητες Σειρά 2 Active Tourer και X1, οι οποίες πατούν πάνω στην περίφημη πλατφόρμα UKL της BMW και του Mini. Σε αυτό το δάπεδο θα χτιστεί και η επόμενη γενιά της Σειρά 1.

Το νέο μικρομεσαίο μοντέλο θα διατεθεί επίσης και πάλι σε 3πορτη και 5πορτη έκδοση, ενώ θα μεγαλώσει ελαφρώς τις διαστάσεις του, για να προσφέρει καλύτερους χώρους στο εσωτερικό.

Σχεδιαστικά, όπως μπορείτε να δείτε και στην πρώτη, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα που παρουσιάζουμε, η παρουσία της νέας Σειρά 1 θα είναι σαν μια εξέλιξη αυτής της τωρινής γενιάς, με στοιχεία όπως τα πιο μοντέρνα εμπρόσθια φώτα, να τονίζουν την εμφάνισή της.

Στους κινητήρες, αναμένουμε τους νεότερους 3κύλινδρους (1,5 λίτρα) και 4κύλινδρους (2,0 λίτρα) κινητήρες turbo της BMW, ενώ θα υπάρχουν και 4κίνητες εκδόσεις εκτός από τις προσθιοκίνητες. Σε κάθε περίπτωση, περισσότερα για τη νέα BMW Σειρά 1 θα γνωρίζουμε μέσα στη χρονιά, εν όψει και της πρώτης της το 2018.
TAG