Νέες Mercedes SLC RedArt Edition και SL designo Edition για περισσότερο στυλ

Η Mercedes δημιουργεί δύο σπέσιαλ εκδόσεις για τα ρόουντστερ μοντέλα της, με τις νέες SLC RedArt Edition και SL designo Edition να έρχονται για να τονίσουν το στυλ και τη μοναδικότητα των δύο αυτοκινήτων.

Ξεκινώντας με τη νέα SLC RedArt Edition, η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη για τις SLC 180, 200, 250 d, 300 και AMG 43, έχοντας 8 εξωτερικά χρώματα (τα 2 μόνο για τη RedArt), που συνδυάζονται με κόκκινου χρώματος λεπτομέρειες στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, τη γρίλια της μάσκας, τους πλαϊνούς αεραγωγούς, τον πίσω διαχύτη, αλλά και με κόκκινες δαγκάνες φρένων.

Υπάρχουν επιπλέον 18 ιντσών ασημί ζάντες με νέο σχέδιο 5 ακτινών, εκτός από την SLC 43 RedArt, η οποία διαθέτει ζάντες ίδιας διαμέτρου αλλά σε μαύρο χρώμα με κόκκινη λωρίδα και σχέδιο 10 ακτινών.

Στο εσωτερικό, η SLC RedArt τονίζει την πολυτέλειά της με μαύρα δερμάτινα καθίσματα με ασημί λεπτομέρειες σε Nappa, κόκκινες ραφές και την αναγραφή του ονόματος της έκδοσης στα προσκέφαλα. Το τιμόνι συνδυάζει δέρμα με carbon, ενώ υπάρχει μεγάλη ποικιλία επιλογής επενδύσεων σε δέρμα/Nappa, δέρμα/ειδικό ύφασμα, αλλά και carbon στην κεντρική κονσόλα.

Στην περίπτωση της Mercedes SL designo Edition, η νέα ειδική έκδοση συνδυάζεται με τις SL 400 και SL 500 και τονίζει την πολυτέλειά της, αφού έρχεται σε ένα ειδικό μπλε χρώμα, που συνδυάζεται με χρώμιο στα άκρα του εμπρός προφυλακτήρα, αλλά και με νέες σφυρήλατες ζάντες 10 ακτίνων από την AMG σε 19 ή 20 ίντσες.


Στο εσωτερικό, υπάρχει άφθονο δέρμα Nappa σε λευκό/μαύρο, λευκές ζώνες ασφαλείας και μαύρο/λευκό δερμάτινο τιμόνι. Επίσης, προσφέρεται κρυφός φωτισμός, λευκός δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων και επένδυση κονσόλας σε ειδική άσπρη πιάνο λάκα.
TAG