Και επίσημα η ανανεωμένη Mercedes SL

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πριν από λίγες ημέρες, η Mercedes θα παρουσιάσει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες της επόμενες εβδομάδας, την ανανεωμένη γενιά της SL. Και πλέον, οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, μας αποκαλύπτουν το ποιόν του κορυφαίου γερμανικού κουπέ-κάμπριο.

Οι επίσημες φωτογραφίες της ανανεωμένης Mercedes SL μας αποκαλύπτουν και τις αλλαγές στη σχεδίαση του αμαξώματός της. Έτσι, ξεχωρίζουμε αρχικά το νέο εμπρόσθιο τμήμα, που λαμβάνει μια νέα γρίλια της μάσκας με μονή οριζόντια λωρίδα που τέμνει το λογότυπο της Mercedes. Αλλαγμένα και λίγο πιο στρογγυλεμένα είναι τα φωτιστικά με νέους LED λαμπτήρες, ώστε να παραπέμψουν σε αυτά της κορυφαίας Mercedes AMG GT. Πιο δυναμική από πριν είναι η σχεδίαση του προφυλακτήρα, ενώ έχει διαφοροποιηθεί ελαφρώς και το καπό. Μικροαλλαγμένοι τέλος είναι και οι πλαϊνοί καθρέπτες.

Στο πίσω μέρος της ανανεωμένης SL διακρίνουμε τα νέα, πλήρως κόκκινα φωτιστικά σώματα, τον ανανεωμένο προφυλακτήρα και τον πιο δυναμικό διαχύτη με τις μεγάλες, διπλές εξατμίσεις εκατέρωθεν της πιο δυνατής έκδοσης SL 63 AMG. Ειδικά για αυτή την έκδοση, ξεχωρίζουμε επίσης τις επενδύσεις από ανθρακονήματα στον προφυλακτήρα, το καπό, αλλά και τις πλαϊνές ποδιές. Νέας σχεδίασης είναι και οι ζάντες αλουμινίου. Στο εσωτερικό από την άλλη, οι φωτογραφίες μας αποκαλύπτουν ένα νέο τιμόνι με επίπεδο κάτω τμήμα, νέο επιλογέα ταχυτήτων, ένα επίσης νέο διακόπτη για την επιλογή των mode οδήγησης, αλλά και ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη για το σύστημα infotainment. Φυσικά, αναμένεται η ποιότητα να είναι η πλέον υψηλή και η πολυτέλεια να παραμείνει σε κορυφαία επίπεδα. 

Εκτός των φωτογραφιών, δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί τα τεχνικά και μηχανικά μέρη της ανανεωμένης Mercedes SL, με τη γκάμα των κινητήρων να αναμένεται σίγουρα αναβαθμισμένη. Είμαστε εν αναμονή για το ντεμπούτο του μοντέλου στο Λος Άντζελες, ώστε να σας τα παρουσιάσουμε.
TAG