66.900 ευρώ κοστίζει το νέο Honda Civic Type R στην Ελλάδα!

Σε πολύ υψηλά επίπεδα διαμορφώνεται η τιμή του νέου Honda Civic Type R στη χώρα μας.
Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκίνηση Fisikon 2015 που ξεκίνησε χθες στο Ελληνικό, είχαμε την πρώτη παρουσία του νέου Honda Civic Type R στη χώρα μας, κατά την οποία αποκαλύφθηκε και η αστρονομική τιμή του.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό χαρτί που βρισκόταν δίπλα από το νέο Honda Civic Type R στην Έκθεση, το τελικό κόστος του αυτοκινήτου (ή τουλάχιστον της έκδοσης που ήταν εκεί), ανέρχεται στο ποσόν των 66.900 ευρώ! Πρόκειται αν μη τι άλλο για ένα πολύ υψηλό νούμερο, που τοποθετεί το άλλοτε αγαπημένο πολλών Civic Type R, στη σφαίρα της φαντασίας. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι, όπως ενημέρωνε και πάλι το χαρτί που ήταν αναρτημένο δίπλα από το αυτοκίνητο, η τιμή άνευ φόρων του νέου πύραυλου της Honda είναι 33.900 ευρώ.

Θυμίζουμε, ότι η νέα γενιά του Honda Civic Type R διαθέτει για πρώτη φορά ένα 2λιτρο VTEC turbo βενζινοκινητήρα με 310 ίππους και 400 Nm. Για το 0-100 χλμ./ώρα το νέο Type R απαιτεί μόνο 5,7 δλ., ενώ η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 270 χλμ./ώρα. Είναι το ισχυρότερο και πιο γρήγορο Type R στην ιστορία.
TAG