Το νέο Sandero RS Racing Spirit είναι το πιο σπορ Dacia της εποχής!

Η Renault προσφέρει στη Λατινική Αμερική την πιο ισχυρή έκδοση του Dacia Sandero και πλέον, την καθιστά ακόμη πιο σπορ δημιουργώντας το νέο Sandero RS Racing Spirit.

Το Sandero RS δεν προσφέρεται στην Ευρώπη, όμως στις χώρες της Λατινικής Αμερικής και με τα σήματα της Renault, έρχεται για να προσφέρει 150 άλογα ισχύος από 2λιτρο μοτέρ, όντας το ισχυρότερο και πιο γρήγορο Dacia της εποχής (0-100 χλμ./ώρα σε 8,0 δευτερόλεπτα).

Στη νέα του έκδοση Racing Spirit η Renault του δίνει στάνταρ πιο σπορ ελαστικά Michelin Pilot Sport 4 με 17άρες ζάντες, αλλά και στοιχεία όπως κόκκινα εξωτερικά αυτοκόλλητα, καθρέπτες και τμήματα των προφυλακτήρων, μαζί με κόκκινες δάγκανες φρένων.

Στο εσωτερικό, η νέα special έκδοση του Sandero RS φέρει ειδική αριθμημένη πλακέτα παραγωγής, αφού θα κατασκευαστούν μόνο 1.500 μονάδες, ενώ υπάρχουν επίσης κόκκινες και μαύρες επενδύσεις.


Περαιτέρω διαφορές δεν υπάρχουν και μηχανικά διατηρείται το 2λιτρο μοτέρ των 150 ίππων με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο κοντής κλιμάκωσης. Τιμολογιακά, το κόστος στη Βραζιλία είναι 66.400 ευρώ ή 19.256 ευρώ.
TAG