Νέα σπέσιαλ έκδοση SZ-L του Suzuki Swift με έξτρα εξοπλισμό

Η Suzuki παρουσιάζει τη νέα ειδική έκδοση Swift SZ-L, η οποία περιλαμβάνει επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού, αλλά και βελτιώσεις στην εμφάνιση του μοντέλου, ενώ παράλληλα διατίθεται και σε συμφέρουσα τιμή αγοράς.

Η νέα ειδική έκδοση SZ-L του Suzuki Swift διατίθεται στη Μεγάλη Βρετανία είτε στο 3θυρο, είτε στο 5θυρο μοντέλο. Βασίζεται πάνω στην πολύ καλά εξοπλισμένη έκδοση SZ3, προσθέτοντας έξτρα στοιχεία που τονίζουν την εμφάνισή του, αλλά και έξτρα εξοπλισμό.

Έτσι, στο γνώριμο αμάξωμα του Swift διακρίνουμε την ευδιάκριτη πίσω αεροτομή, τις ειδικής σχεδίασης 16άρες ζάντες αλουμινίου, αλλά και τα λογότυπα «SZ-L».

Αναβαθμισμένος είναι ο εξοπλισμός, περιλαμβάνοντας cruise control, σύστημα πλοήγησης, σπορ τιμόνι με ασημί επενδύσεις, αλλά και ασημί ραφές στα καθίσματα και τον επιλογέα ταχυτήτων. Το νέο Swift SZ-L είναι διαθέσιμο σε 7 διαφορετικά χρώματα.

Ο κινητήρας με τον οποίο συνδυάζεται αποκλειστικά η νέα εξοπλιστική επιλογή του Swift στη Μεγάλη Βρετανία είναι ο βενζινοκινητήρας 1,2 λίτρων-94 ίππων της Suzuki. Παράλληλα, προσφέρονται και αρκετές επιλογές εύκολης χρηματοδότησης, που μειώνουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα τη μηνιαία δόση απόκτησης της νέας έκδοσης.
TAG