Η BMW εξαπλώνεται στα υβριδικά μοντέλα

Σε πολύ λίγα χρόνια, κάθε ένα μοντέλο της BMW θα έχει τουλάχιστον μια υβριδική έκδοση (φωτό η νέα BMW 330e).
Υβριδική επίθεση για τη BMW στα αμέσως επόμενα χρόνια, με τη γερμανική premium μάρκα να ετοιμάζει μια σειρά από νέα υβριδικά μοντέλα, έχοντας ως στόχο κάθε αυτοκίνητό της στο άμεσο μέλλον να έχει τουλάχιστον μια υβριδική έκδοση.

Στόχος της BMW είναι μέχρι το 2020 οι πωλήσεις των υβριδικών
και ηλεκτρικών της μοντέλων να ξεπεράσουν τις 100.000.
Ήδη από τη φετινή χρονιά η BMW επεκτείνει τις υβριδικές της επιλογές που διαθέτουν το σύστημα κίνησης eDrive plug-in hybrid, με τη γκάμα πλέον να απλώνεται από τις νέες BMW 225xe Active Tourer και 330e, μέχρι τις κορυφαίες X5 xDrive40e και 740 Le.

Ωστόσο αυτό δεν είναι αρκετό για τους βαυαρούς, αφού στα αμέσως επόμενα χρόνια αναμένουμε μια σειρά από νέα υβριδικά μοντέλα, που θα δημιουργήσουν την πληρέστερη «πράσινη» γκάμα σε premium κατασκευαστή. Τα αμέσως επόμενα δύο νέα αυτοκίνητα του είδους, θα είναι η υβριδική BMW Σειρά 5 και η υβριδική X3.

Όμως αυτή η υβριδική επίθεση της BMW δεν θα μείνει μόνο στις υβριδικές επιλογές της μάρκας, αλλά θα εξαπλωθεί και σε αντίστοιχες εκδόσεις τόσο από την πλευρά της Mini, όσο και από αυτή της Rolls-Royce.

Τελικός στόχος της BMW είναι μέχρι το 2020 οι πωλήσεις των υβριδικών της μοντέλων μαζί με αυτές του τμήματος BMW i, να ξεπεράσουν τις 100.000 μονάδες, με άμεσο αντίκτυπο στη μείωση των εκπομπών ρύπων όλου του γερμανικού Group.
TAG