Νέα γκάμα ειδικά εξελιγμένων αξεσουάρ για το καινούργιο Nissan Navara

Η νέα γενιά του Nissan Navara έρχεται με μια νέα, διευρυμένη γκάμα 125 διαφορετικών αξεσουάρ.
H Nissan ανακοίνωσε μια νέα, πλήρη γκάμα εργοστασιακών αξεσουάρ για τη νέα γενιά του Navara, με τον ιδιοκτήτη του νέου μοντέλου να έχει να επιλέξει ούτε λίγο, ούτε πολύ, μεταξύ 125 διαφορετικών στοιχείων αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης.

Καινοτόμο το νέο συρόμενο δάπεδο του χώρου φόρτωσης.
Μερικά από τα αξεσουάρ του νέου Nissan Navara διατίθενται για πρώτη φορά στην κατηγορία, όπως π.χ. το αναδιπλούμενο πίσω σκαλοπάτι για πρόσβαση στην καρότσα ή το συρόμενο προς τα έξω δάπεδο του χώρου φόρτωσης.

Υπάρχει ακόμη η καινοτομία της ύπαρξης ενός συστήματος που κατεβάζει το ύψος της πόρτας του χώρου φόρτωσης, ενώ ξεχωρίζει και το σύστημα που επιτρέπει τη φόρτωση πάνω από το κάλυμμα του χώρου φόρτωσης.

Στη γκάμα υπάρχει και ειδικό διαχωριστικό για την καρότσα.
Διαθέσιμα είναι επίσης και δύο υψηλής ποιότητας hardtop με εσωτερικό φωτισμό, ανοιγόμενα παράθυρα κ.ο.κ., ενώ ο ιδιοκτήτης του Navara μπορεί να επιλέξει μεταξύ από διάφορα bull bars (εμπρός, στο πλάι, στο χώρο φόρτωσης), έξτρα προβολείς, αλλά και αυτοκόλλητα, απολήξεις εξάτμισης ή ζάντες αλουμινίου.

Θυμίζουμε ότι η νέα γενιά του Nissan Navara (NP300 Navara όπως ονομάζεται), θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα Φεβρουαρίου και στη χώρα μας, με μεγαλύτερες δυνατότητες φόρτωσης, νέους κινητήρες, αλλά και εντελώς νέα σχεδίαση και εσωτερικό.
TAG