U² Urban Utility concept: Η Toyota οραματίζεται το αστικό επαγγελματικό του μέλλοντος!

Ένα νέο compact επαγγελματικό της Toyota μας αποκαλύπτει το πρωτότυπο U² Urban Utility της Έκθεσης του Τορόντο.

Η Toyota παρουσίασε επίσημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τορόντο το πρωτότυπο U² Urban Utility, θέλοντας να μας δείξει το όραμά της για ένα compact επαγγελματικό όχημα του άμεσου μέλλοντος.

Για ευκολότερη φόρτωση, η πίσω πόρτα πέφτει και γίνεται
ράμπα, ενώ ανοίγει ως ένα σημείο και η οροφή του πρωτότυπου.
Το ιαπωνικό πρωτότυπο το είχαμε δει για πρώτη φορά το Σεπτέμβριο του 2014 στη Νέα Υόρκη και πλέον, η επαναφορά του στο Σαλόνι του Τορόντο, μας αποκαλύπτει ότι στόχος της Toyota είναι να πάρει το δρόμο για την παραγωγή.

Πρόκειται άλλωστε για ένα άκρως ενδιαφέρον μοντέλο, που μας παρουσιάζει ένα μελλοντικό compact επαγγελματικό όχημα της Toyota ή ακόμη και ένα διαφορετικό όχημα ελεύθερου χρόνου της ιαπωνικής φίρμας.

Στα χαρακτηριστικά του, ξεχωρίζει η παρουσία στο εσωτερικό μια πλήρως αφαιρούμενης θέσης συνοδηγού για μεγιστοποίηση του χώρου, αλλά και ειδικών ραγών στο δάπεδο, που μπορούν να κουμπώσουν πάνω τους μια σειρά από βάσεις για ποδήλατα, σανίδες του σερφ, καλάθια αποθήκευσης κ.λπ.

Διαφορετικό στοιχείο του πρωτότυπου αποτελεί και η πίσω πόρτα που ανοίγει σε στυλ ράμπας βοηθώντας τη φόρτωση, ενώ για να χωρέσουν πιο υψηλά αντικείμενα, το πίσω μέρος της οροφής του U² Urban Utility μπορεί να αναδιπλωθεί.
TAG