Μόνο σε 250 μονάδες θα κατασκευαστεί η νέα Lamborghini Huracan Avio

Με χρωματικές κυρίως αλλαγές, η νέα Huracan Avio είναι μια περιορισμένης παραγωγής έκδοσης της μικρότερης Lambo.
Εμπνευσμένη από τα μαχητικά αεροσκάφη, η νέα Lamborghini Huracan LP610-4 Avio έρχεται για να αποτελέσει μια special νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής, του αρχικού μοντέλου στη γκάμα της Lamborghini.

Το εσωτερικό της Huracan Avio ξεχωρίζει για τον αποκλειστικά
μαύρο χρωματισμό του, με ειδικές επενδύσεις για την έκδοση.
Σε σχέση με την «απλή» Huracan, η Avio ξεχωρίζει για τους εξωτερικούς χρωματικούς της συνδυασμούς, με γαλάζιο αμάξωμα και λευκές ή σκούρες γκρι λεπτομέρειες στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, τα πλαϊνά του αμαξώματος και τους καθρέπτες. Χαρακτηριστική είναι και η διπλή λευκή λωρίδα που διατρέχει στο κέντρο το αυτοκίνητο.

Επιπλέον των παραπάνω, η νέα Lamborghini Huracan LP610-4 Avio ξεχωρίζει και για τα μεγάλα λογότυπα «L63» στις πόρτες της, με το «L» να συμβολίζει τη Lamborghini και το «63» το έτος ίδρυσης της μάρκας (1963).

Εκτός του γαλάζιου αμαξώματος, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει την Avio σε άλλα 4 χρώματα με ονομασίες που προέρχονται από την Ιταλική Ακαδημία Πολεμικής Αεροπορίας. Εσωτερικά, ξεχωρίζει ο all-black χρωματισμός και το εξάγωνο μοτίβο στις επενδύσεις του ταμπλό, ενώ συναντούμε και εδώ το λογότυπο «L63».

Στο μηχανικό κομμάτι, ο κινητήρας δεν αλλάζει σε σχέση με τις «απλές» 4κίνητες Huracan και έτσι η Avio διατηρεί τον ίδιο 5,2 λίτρων V10 βενζινοκινητήρα, που συνδυάζεται με αυτόματο, διπλού συμπλέκτη κιβώτιο 7 σχέσεων. Το 0-100 χλμ./ώρα παραμένει στα 3,2 δλ. και η τελική ταχύτητα διατηρείται στα 325 χλμ./ώρα.
TAG