Έρχεται με 300 άλογα το νέο Opel Astra OPC!


Η Opel εξελίσσει ήδη τη νέα κορυφαία έκδοση OPC της καινούργιας γενιάς του Astra, με το νέο μοντέλο να ετοιμάζεται για να μπει στην παραγωγή το 2018, έχοντας turbo κινητήρα 300 ίππων.

Οι πληροφορίες έρχονται από τη γερμανική Auto Bild, σύμφωνα με τις οποίες το νέο Opel Astra OPC θα διαθέτει εκτός από 5θυρο και στέισον αμάξωμα, βασισμένο πάνω στη νέα γενιά του Opel Astra Sports Tourer.

Ο κινητήρας του θα είναι φυσικά turbo, 4κύλινδρος και με ισχύ που θα φθάνει τους 300 ίππους έναντι 280 στο προηγούμενο μοντέλο, φέρνοντας αντιμέτωπο το νέο Astra OPC με αυτοκίνητα όπως το VW Golf R (300 άλογα), το Honda Civic Type R (310 άλογα) και το Ford Focus RS (350 ίπποι).

Σε αντίθεση πάντως με το Golf R και το Focus RS που είναι τετρακίνητα, το νέο Opel Astra OPC θα είναι προσθιοκίνητο, όπως και το Civic Type R.

Φυσικά, εννοείται πως οι μηχανικοί και τεχνικοί του τμήματος Opel Performance Center θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες βελτιώσεις σε πλαίσιο, τιμόνι και φρένα, που θα φροντίσουν ώστε το νέο Astra OPC να προσφέρει όσο το δυνατόν πιο σπορ οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά.

Πηγή: Autobild
TAG