Νέες Cadillac ATS και CTS Black Chrome με έμφαση στο μαύρο

Τονίζοντας την εμφάνιση της ATS, η Cadillac λανσάρει το νέο πακέτο αισθητικής βελτίωσης Black Chrome.
H Cadillac παρουσιάζει τα νέα πακέτα Black Chrome για την ATS Coupe και Sedan, αλλά και τη CTS, που δίνουν έμφαση στο μαύρο χρώμα και τονίζουν την εξωτερική εμφάνιση των αμερικάνικων μοντέλων.

Στη μεγαλύτερη Cadillac CTS, το πακέτο Black Chrome
περιλαμβάνει νέα εμπρόσθια γρίλια και ζάντες 18 ιντσών.
Στη Cadillac ATS, το πακέτο Black Chrome περιλαμβάνει σκουρόχρωμη εμπρόσθια γρίλια, μαύρα πλαίσια παραθύρων, επίσης σκούρα πίσω επένδυση, αλλά και ειδικής σχεδίασης γκρι ζάντες 18 ιντσών.

Το πακέτο συνδυάζεται με 4 χρώματα αμαξώματος (μαύρο, γκρι, κόκκινο ή λευκό), ενώ είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις Luxury και Performance με τους κινητήρες 2,0 turbo 275 ίππων και 3,6 V6 με 333 άλογα.

Στη μεγαλύτερη CTS, το πακέτο Black Chrome συνδυάζεται με τους ίδιους κινητήρες και περιλαμβάνει σκουρόχρωμη εμπρόσθια γρίλια της μάσκας και πολυάκτινες γκρι ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών. Το αμάξωμα μπορεί να παραγγελθεί σε μαύρο, γκρι ή λευκό χρώμα.

Από πλευράς τιμής, η Cadillac στις Η.Π.Α. κοστολογεί το νέο πακέτο στα 595 δολάρια (530 ευρώ) για την ATS Coupe, 795 δολάρια (708 ευρώ) για την ATS Sedan και 1.295 δολάρια (1.153 ευρώ) για τη CTS.
TAG