Η Ford Mustang της Hennessey με 785 ίππους και carbon kit είναι ένας αμερικάνικος πύραυλος! (+video)

Με 785 άλογα ισχύος και περιμετρικό ανθρακονημάτινο κιτ, αυτή η Ford Mustang προσφέρει καταιγιστικές επιδόσεις.
Η αμερικάνικη Hennessey παρουσίασε μια νέα ειδική έκδοση της Ford Mustang, που συνδυάζει το βελτιωτικό κιτ των 785 ίππων της εταιρείας, με ένα ολοκαίνουργιο αεροδυναμικό ανθρακονημάτινο πακέτο, σε ένα άκρως εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα.

Εκτός του κινητήρα και του αεροδυναμικού κιτ, η Mustang της
Hennessey διαθέτει πιο σπορ ανάρτηση και μεγαλύτερα φρένα.
Η μοναδική αυτή Mustang δημιουργήθηκε από τη Hennessey αποκλειστικά για έναν ειδικό πελάτη της και ξεχωρίζει με το ανθρακονημάτινο CarbonAero πακέτο της, που περιλαμβάνει περιμετρικά σπόιλερ, νέα πίσω αεροτομή, αλλά και διαχύτη. Άκρως επιθετικές είναι και οι πίσω μεγάλες διπλές εξατμίσεις.

Παράλληλα, η Mustang της Hennessey φέρει και αναβαθμισμένη ρυθμιζόμενη ανάρτηση, μεγαλύτερα φρένα της Brembo και custom Hennessey H10 ζάντες, με το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα να τονίζει τον επιθετικό χαρακτήρα του muscle car της Ford.
Η αναβάθμιση του κινητήρα από τη Hennessey, μας δίνει 785
άλογα στις 7.000 σ.α.λ. και 879 Nm ροπής στις 4.400 σ.α.λ.

Στο πεδίο του κινητήρα, το 5λιτρο V8 μοτέρ της Ford Mustang με τη βοήθεια ενός έξτρα υπερσυμπιεστή, αλλά και ύστερα από μια σειρά από άλλες βελτιώσεις, ανεβάζει την ισχύ του από τα 421 στα 785 άλογα (στις 7.000 στροφές), με τη ροπή του να εκτοξεύεται στα 879 Nm (στις 4.400 στροφές), από 530 εργοστασιακά.

Σε ό,τι αφορά στις επιδόσεις της, η Mustang HPE750 της Hennessey έχει τελική ταχύτητα 335 χλμ./ώρα, ενώ το 0-60 μίλια/ώρα (0-97 χλμ./ώρα) απαιτεί μόνο 3,4 δευτερόλεπτα.


Δείτε τη Mustang HPE750 να επιτυγχάνει την τελική ταχύτητα των 335 χλμ./ώρα.


                      
TAG