Η Mercedes ετοιμάζει και κάμπριο έκδοση της νέας GLC Coupe;

Την περαιτέρω επέκταση της γκάμας αμαξωμάτων της GLC σκέφτεται η Mercedes, με την προσθήκη και κάμπριο έκδοσης.
Μιλώντας στο βρετανικό περιοδικό Autocar, ο Αρχιμηχανικός της Mercedes και υπεύθυνος για τη GLC, κ. Michael Kelz, αποκάλυψε ότι η γερμανική εταιρεία σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να παρουσίασει μια κάμπριο έκδοση αμαξώματος της νέας GLC Coupe.

Το εικονιζόμενο Range Rover Evoque Cabrio άνοιξε πρώτο
στα τέλη του 2015 το χορό των νέων cabrio-crossover μοντέλων.
Η νέα Mercedes GLC Cabrio θα ανταγωνιστεί το Range Rover Evoque Cabrio και φυσικά, θα βασίσει την ύπαρξή της πάνω στη GLC Coupe που παρουσιάστηκε από τη Mercedes την προηγούμενη εβδομάδα, αντικαθιστώντας τη μεταλλική οροφή, με μια υφασμάτινη, ηλεκτρικά ανοιγόμενη.

Το νέο μοντέλο θα μοιραστεί επίσης τους κινητήρες του με τη Mercedes GLC Coupe, όντας παράλληλα το πρώτο του είδους στην ιστορία της γερμανικής φίρμας.

Μάλιστα, ο κ. Kelz μιλώντας για το αυτοκίνητο στο βρετανικό Autocar τόνισε ότι η κατασκευή και εξέλιξή του δεν είναι τόσο δύσκολη, από τη στιγμή που υπάρχει στη γκάμα η GLC Coupe.

Ωστόσο, ο Αρχιμηχανικός της Mercedes επεσήμανε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει χώρος στη γκάμα της γερμανικής εταιρείας για ένα τέτοιο μοντέλο, τονίζοντας ότι θα πρέπει κάποια από τις υπάρχουσες προτάσεις να σταματήσει να προσφέρεται, ώστε να πάρει τη θέση η νέα GLC Cabrio.
TAG