Η Hyundai αυξάνει την παραγωγή του Creta λόγω υψηλής ζήτησης!

Ξεπέρασε τις 100.000 παραγγελίες το νέο Creta μέσα σε 8 μήνες, οδηγώντας τη Hyundai σε αύξηση της παραγωγής του.
Σε μεγάλη επιτυχία εξελίσσεται το Creta, το νέο μικρό SUV της Hyundai, αφού όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, θα αυξήσει την παραγωγή του κατά 30% στις 13.000 μονάδες το μήνα, για να ανταποκριθεί στη μεγάλη ζήτηση.

To Hyundai Creta είναι ένα μικρό SUV με κινητήρες 1,4 και
1,6 λτ., που όμως δεν θα το δούμε στην αγορά της Ευρώπης.
Ήδη, όπως σας είχαμε ξαναγράψει και λίγους μήνες πριν, το Creta που έχει λάβει το όνομά του από την Κρήτη, έχει ξεπεράσει τις 100.000 παραγγελίες από τα τέλη του 2015.

Και πλέον, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την εταιρεία, η παραγωγή του μικρού SUV μοντέλου αυξάνεται στα 13.000 αυτοκίνητα ανά μήνα, έχοντας ως στόχο να μειώσει τους χρόνους αναμονής.

Η Hyundai, από τον Ιούλιο που ξεκίνησε η παραγωγή του Creta, έχει παραδώσει ήδη στους ιδιοκτήτες τους τα πρώτα 56.000 αυτοκίνητα, όμως η περαιτέρω αύξηση των παραγγελιών από χώρες εκτός της Ινδίας όπου κατασκευάζεται, οδήγησε στην απόφαση για αύξηση της παραγωγής.

Θυμίζουμε, ότι το Hyundai Creta είναι ένα 5θυρο μικρό SUV, που προσφέρεται με κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρων-123 ίππων και κινητήρες diesel 1,4 και 1,6 λίτρων (90 και 128 PS αντίστοιχα).

Η Hyundai προσφέρει το αυτοκίνητο στις αγορές της Ινδίας, στη Νότια Αμερική, στην Αφρική και τις Αραβικές χώρες, όμως έχει αποκλείσει τη διάθεσή του στην Ευρώπη, αφού θεωρεί ότι το Creta δεν πληροί τα στάνταρ των Ευρωπαίων καταναλωτών.
TAG