Με περισσότερη πολυτέλεια το νέο Infiniti QX70 Limited

Το νέο Infiniti QX70 Limited αποτελεί μια πιο πολυτελή νέα έκδοση του ιαπωνικού μεσαίου crossover.
Η Infiniti παρουσιάζει τη νέα έκδοση Limited του μεσαίου της crossover QX70 (FX στην Ευρώπη), η οποία ξεχωρίζει με την έξτρα πολυτέλεια που προσφέρει, όχι μόνο εξοπλιστικά, αλλά και στην εμφάνιση του μοντέλου.

Το αμάξωμα τονίζεται με νέα γρίλια, φώτα, προφυλακτήρες
και καθρέπτες, ενώ υπάρχουν και εντυπωσιακές νέες ζάντες.
Αρχικά και σε ό,τι αφορά στο αμάξωμά του, το νέο Infiniti QX70 Limited έρχεται με αλλαγμένη εμπρόσθια γρίλια, LED φώτα ημέρας στη θέση των προβολέων ομίχλης, αλλά και ευδιάκριτη «ποδιά» στον προφυλακτήρα.

Αλλαγμένος είναι και ο πίσω προφυλακτήρας, ενώ στο εξωτερικό συναντούμε και σκουρόχρωμους καθρέπτες, μαζί με επίσης σκούρα πίσω φωτιστικά, αλλά και νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών.

Στο εσωτερικό, η Infiniti ντύνει το σαλόνι με πολυτελή μαύρα και μπεζ ανοιχτά δέρματα, υπάρχουν νέα πεντάλ αλουμινίου, ενώ πάνω στο τούνελ της κονσόλας συναντούμε μια νέα επένδυση από ξύλο σε αλουμινένιο χρώμα.

Επιπλέον των παραπάνω, το νέο QX70 Limited διαθέτει και μια σειρά από εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας, όπως «έξυπνο» cruise control, σύστημα προειδοποίησης και αποφυγής εξόδου από τη λωρίδα κυκλοφορίας, αλλά και πανοραμική απεικόνιση μέσω καμερών του αυτοκινήτου.

Σε ό,τι αφορά τέλος στον κινητήρα, η Infiniti συνδυάζει τη νέα Limited έκδοση αποκλειστικά με τον 3,7 λίτρων V6 βενζινοκινητήρα των 325 ίππων, που συνδυάζεται με 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. 
TAG