Η Jeep ετοιμάζει ένα νέο πιο προσιτό SUV!

Βασισμένο στο επόμενο Fiat Punto και με σχεδίαση από το εικονιζόμενο Renegade, θα έρθει το 2017 το νέο μικρότερο Jeep.
Στα τέλη του 2017 η Jeep θα μας παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο νέο μοντέλο, που θα τοποθετηθεί στη γκάμα κάτω από το Renegade και θα είναι το φθηνότερο αυτοκίνητο της αμερικάνικης εταιρείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, το νέο SUV της Jeep θα βασίσει την παρουσία του πάνω στο ίδιο πάτωμα με αυτό του επόμενου Fiat Punto, που φέρει την κωδική ονομασία «Χ6Η» και θα βοηθήσει το νέο μοντέλο να ελαφρώσει το βάρος του, χωρίς να χάσει σε ακαμψία.

Από πλευράς σχεδίασης, το νέο προσιτό Jeep θα βασιστεί πάνω στο τετραγωνισμένο αμάξωμα του Renegade, μικραίνοντάς το περαιτέρω σε διαστάσεις. Στους κινητήρες του, δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια πληροφόρηση, ωστόσο είναι σίγουρο ότι εκτός των δικίνητων, θα υπάρχει και 4Χ4 επιλογή.

Σε ό,τι αφορά στον τόπο κατασκευής του, αυτός αναμένεται να είναι το εργοστάσιο της Fiat στο Betim της Βραζιλίας. Η διάθεση του μοντέλου θα γίνει σίγουρα στη Νότια Αμερική, την Ινδία, καθώς και σε άλλες αναπτυσσόμενες αγορές, χωρίς προς το παρόν να έχει αποσαφηνιστεί το εάν το δούμε και στην Ευρώπη.
TAG