Βελτιωμένο Lexus NX 300h από τη Ρωσία απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να ξεχωρίζουν

Το βελτιωμένο NX της AMGAR, είναι μια από τις λίγες και πιο extreme βελτιώσεις του υβριδικού SUV της Lexus.
Λόγω του υβριδικού συστήματος κίνησής του λίγοι είναι αυτοί που βελτιώνουν το Lexus NX 300h, όμως η Ρώσικη AMGAR American Garage προσφέρει τη δική της πρόταση για το ιαπωνικό SUV, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται τουλάχιστον ιδιαίτερο.

Το αμάξωμα περιλαμβάνει μια σειρά από αεροδυναμικά
βοηθήματα, «φουσκώματα», αλλά και χαρακτηριστικό χρώμα.
Η Ρώσικη εταιρεία ονομάζει το project της «Phoenix» και αρχικά, σωστά ποιούμενη, δεν πειράζει το υβριδικό σύστημα κίνησης του NX 300h, που προσφέρει 197 ίππους ισχύος και 210 Nm ροπής.

Από την άλλη βέβαια, η AMGAR έχει επέμβει αρκετά στην εμφάνιση του NX, προσθέτοντας περιμετρικό body kit, τονίζοντας τους θόλους των τροχών και αλλάζοντας τη γρίλια της μάσκας, το χρώμα των κρυστάλλων των φωτιστικών σωμάτων, αλλά και προσθέτοντας διπλή πίσω αεροτομή.
Το υβριδικό σύστημα κίνησης του Lexus NX 300h αφήνεται
χωρίς αλλαγές, συνεχίζοντας να προσφέρει 197 ίππους ισχύος.

Το τελικά αποτέλεσμα, μαζί βέβαια και με το χαρακτηριστικό πορτοκαλί-κόκκινο χρώμα του αμαξώματος και των αλλαγμένων τροχών της Vossen, απέχει μάλλον αρκετά από το να χαρακτηριστεί καλαίσθητο, ωστόσο σίγουρα θα βρει κάποιους θιασώτες-αγοραστές στη Ρωσία.

Εκτός πάντως της εμφάνισης, η AMGAR έχει επέμβει και στην ανάρτηση του NX, τοποθετώντας νέα αμορτισέρ και ελατήρια που μειώνουν την απόσταση από το έδαφος, ενώ έχει ενισχύσει και το σύστημα φρένων με δαγκάνες της Hawk Performance.
TAG