Νέο Mazda3 Sport Black Edition με πιο σπορ εμφάνιση

Πιο σπορ αμάξωμα και έξτρα πολυτέλεια στο εσωτερικό για το νέο Mazda3 Sport Black.
Η Mazda παρουσιάζει στη Μεγάλη Βρετανία τη νέα ειδική έκδοση Sport Black του Mazda3 χάτσμπακ, η οποία διαθέτει μια σειρά από αισθητικές και εξοπλιστικές αλλαγές, που τονίζουν την παρουσία του μικρομεσαίου ιαπωνικού μοντέλου.

Εξωτερικά, διακρίνονται τα περιμετρικά σπόιλερ, η αεροτομή
και οι νέοι τροχοί 18 ιντσών για τη σπορ έκδοση του Mazda3.
Η νέα ειδική έκδοση του Mazda3 ξεχωρίζει αρχικά με τα περιμετρικά σπόιλερ σε μαύρο χρώμα, το μαύρο πίσω διαχύτη, αλλά και την επίσης μαύρη πίσω αεροτομή. Το χρώμα του αμαξώματος είναι λευκό περλέ ή εναλλακτικά κόκκινο μεταλλικό, ενώ υπάρχουν και ειδικής σχεδίασης ζάντες σκούρες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Δέρμα και σουέντ, μαζί με πλήρη εξοπλισμό άνεσης και
ασφάλειας, συναντούμε στο εσωτερικό του νέου μοντέλου.
Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν τα πιο σπορ καθίσματα με δέρμα/σουέντ και κόκκινες ραφές, μαζί με αντίστοιχες επενδύσεις στο τιμόνι, τον επιλογέα ταχυτήτων, το υποβραχιόνιο και το χειρόφρενο. Το παρών δίνει το πιο πλήρες σύστημα πολυμέσων Multimedia Commander με 7 ιντσών οθόνη και Bose ηχεία.

Στο πεδίο του κινητήρα, η νέα ειδική έκδοση του Mazda3 συνδυάζεται με τον 2λιτρο Skyactiv κινητήρα βενζίνης των 120 ίππων ισχύος και 210 Nm ροπής, μαζί με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Το 0-100 χλμ./ώρα έρχεται σε 8,9 δλ. και η τελική ταχύτητα είναι 195 χλμ./ώρα.

Το νέο Mazda3 Sport Black Edition θα είναι διαθέσιμο στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας από την 1η Απριλίου, σε τιμή που έχει οριστεί στις 20.995 λίρες Αγγλίας (26.780 ευρώ).
TAG